To je to što me zanima!

VIDEO Ovako se bajker u Splitu pokušavao probiti kroz bujicu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Ostao je stajati u mjestu kao pale sam na svijetu. Nije se mogao pomaknuti barem onoliko vremena koliko smo mi bili u blizini da ga vidimo, ispričala nam je čitateljica
Vidi originalni članak

Nakon što je nešto iza 14 sati u petak pala ogromna količina kiše u kratkom vremenu te doslovce potopila splitske ulice i izazvala kaos u prometu, iznenadila je i brojne Splićane i turiste koji su se tada našli na cesti. Automobili gotovo da nisu mogli voziti, a većina ih je odlučila pričekati da padne razina vode, no jedan motorist pokušao je prijeći bujicu vode usprkos svemu. 'Hrabrog bajkera' snimila je naša čitateljica. 

POGLEDAJTE VIDEO: Motorist se pokušava probiti kroz bujicu vode

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Na cesti se usred pljuska, našla i grupa motorista koji su se pokušavali probiti kroz bujicu, no kako se ni automobili nisu uspjevali probiti, i oni su odustali. No, ipak našao se jedan hrabri koji je odlučio probiti se i to preko trotoara. Borba je trajala neko vrijeme, no naposlijetku je i on neslavno završio pa zaglavio - priča nam čitateljica. 

- Ostao je stajati u mjestu kao Pale sam na svijetu. Nije se mogao pomaknuti barem onoliko vremena koliko smo mi bili u blizini da ga vidimo - rekla je pa dodala da joj nije poznato kako je motorist na kraju završio. 

Naime, u Splitu je u sat vremena sati palo čak 45 litara kiše po kvadratnom metru, a ogromna količina kiše rezultirala je poplavljenim ulicama gotovo cijelog grada. Pod vodom su se našle i Poljička, a najgore je bilo u Blatinama gdje je visina vode dosezala i do pola metra. Bujični mlaz izbacivao je šahtove u Zagrebačkoj ulici i kod Grafičke škole u Splitu te izazvao kaos u prometu. 

 

Idi na 24sata

Komentari 16

  • vatrogasac Mirko 27.08.2021.

    Video ne odgovara narativu članka. Sudeći prema priloženom snimku, ovaj bajker nije ostao stajati na mjestu "kao Pale sam na svijetu" već se lijepo odvezao. Tko je tu lud? Kome vjerovati, svojim očima ili autoru članka?

  • 27.08.2021.

    Bidan

  • unrec 27.08.2021.

    Osim hidro udara

Komentiraj...
Vidi sve komentare