To je to što me zanima!

VIDEO Zmije u avionu 2: Putnici u šoku, zbog gmaza su morali hitno preusmjeriti avion

Nakon što su putnici na letu iz Kuala Lumpura u Tawau primijetili zmiju u kabini pilot je zbog sigurnosnih razloga preusmjerio zrakoplov
Vidi originalni članak

Usprkos rigoroznim kontrolama putnika i sigurnonosnim provjerama prtljage, u avion kompanije AirAsia uvukla se zmija koja je šokirala putnike kad su je vidjeli kako gmiže u prostoru kod rasvjete., na letu iz Kuala Lumpura.

Pogledajte video:

Aviokompanija AirAsia potvrdila je incident u jednom od svojih zrakoplova, nakon što su u četvrtak putnici vidjeli zmiju u kabini na putu iz Kuala Lumpura u Tawau, prenosi Malay Mail. Odgovor je stigao nakon što se društvenim mrežama proširila snimka zmije.

- AirAsia je svjesna incidenta na letu od Kuala Lumpura do Tawaua u četvrtak. Čim je kapetan saznao što se događa, donio je odluku da preusmjeri zrakoplov u Kuching kao mjeru predostrožnosti za fumigaciju zrakoplova. Ovo je vrlo rijedak incident koji se s vremena na vrijeme može dogoditi na bilo kojem zrakoplovu - rekao je glavni službenik za sigurnost, Liong Tien Ling, te naglasio da nitko od putnika ili posade nije ozlijeđen.

- Sigurnost i dobrobit naših gostiju i posade uvijek su nam na prvom mjestu. Ni u jednom trenutku sigurnost gostiju ili posade nije bila ugrožena - dodao je Liong.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • nap 14.02.2022.

    loša reklama za kompaniju

  • Tram12 12.02.2022.

    Većina vaših čitatelja se ne vozi zrakoplovom i zato kažem da ste fulali sa ovakvim člancima. Da ste objavili vijest da se nekom traktoristu zmija uvukla u kabinu imali bi hrpu lajkova i komentara. Pamet u glavu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare