To je to što me zanima!

Višnja pjeva, Zdravko čaga: Na zabavi u Bjelovaru dominacija Peveca, ona kao Hanka i Grdi

Iza Peveca je nekoliko stresnih godina. Ostali su bez gotovo svega, on je bio u zatvoru, a ona ga je čekala. I dočekala. I par se ovih dana sjajno provodi...
Vidi originalni članak

Nakon povratka na poduzetničku 'scenu' i otvaranja prvog, novog 'Peveca', supružnici istog prezimena, Višnja i Zdravko, prošlog su se vikenda zabavljali na jednoj proslavi u Bjelovaru. I Višnja se odlučila na još jedan 'comeback', onaj pjevački...

U jednom trenutku proslave, organizirane povodom nadolazećeg praznika rada, gospođa Pevec se popela na pozornicu i započela svoj pjevački program, koji je trajao gotovo 15 minuta. Pozornicu je s njom dijelila grupa Bolero, javlja portal Bjelovar.info.

FOTO: VESELO U VRBOVCU Peveci otvorili novu trgovinu, Višnja na poklon dobila kosilicu

I svega je tu izmiješala. Od Hanke Paldum, Mladena Grdovića, tradicionalne glazbe... Višnja je pokazala širok spektar poznavanja domaće i regionalne glazbe. Dok je ona pjevala u pratnji benda, dobro raspoloženo društvo, u kojem je bio i njezin suprug, plesalo je na podiju i pjevalo s Višnjom.

Svojim nastupom podignula je atmosferu na zabavi, a pjevačke sposobnosti ostavljamo vama da sami prosudite...

Treba napomenuti kako je u sklopu ovog druženja organizirano i natjecanje 'ples srca', u kojem su slavili baš supružnici Pevec. Za svoj su trud nagrađeni plišanim srcima.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • čimbenik 25.04.2022.

    Pjevačica u usponu kao ona gazdarica lokala iz serije "Alo,Alo".

  • coravnaobaoka 25.04.2022.

    pvc band

  • 25.04.2022.

    Kaj je pocela nocna mora jel Cezar nastupao😵‍💫

Komentiraj...
Vidi sve komentare