To je to što me zanima!

Vjenčali se Super - žena i Batman, kum im bio Robin

Gospođa Vaughan (40) nosila je crveni korzet, plave kratke hlače te crvene čizme. Gosti su također bili odjeveni u kostime superjunaka...
Vidi originalni članak

Sharon i Neil Vaughan iz Devona u Velikoj Britaniji odlučili su se vjenčati u kostimima Super - žene i Batmana jer vole nositi šarenu odjeću. Kum i kuma odjenuli su kostime Robina i Jokera. Gospođa Vaughan (40) nosila je crveni korzet, plave kratke hlačice te crvene čizme. Gosti su također bili odjeveni u kostime superjunaka pa su im tako na vjenčanju bili i Superman, Iron Man, Hulk i slični. Mladoženja i njegov kum na kostimima su imali zakvačen cvijet.
- Ne pratimo tradiciju, a htjeli smo imati poseban dan skupa s obitelji i prijeteljima. Predložio sam da imamo kostimirano vjenčanje - rekao je Neil. Na svoj kostim mladoženja je potrošio 1560 kuna, a mladenka je kostim platila oko 870 kuna, piše Daily Mail. Sharon je istaknula kako su ona i njen novi suprug uštedili nekoliko tisuća kuna jer nisu imali tradicionalno vjenčanje. Naglasila je kako su oni cijelo vjenčanje platili onoliko koliko neke djevojke daju samo za vjenčanicu. Par ima petero djece iz prethodnih veza. Na medeni mjesec idu u Australiju.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Moni_89 02.08.2010.

    Yoda je najbolji heheheh

Komentiraj...
Vidi sve komentare