To je to što me zanima!

Vjenčanje iz bajke: Zeleno čudovište ima srodnu dušu

Zaljubljenici u 'crtiće' vjenčali su se preodjeveni u Shreka i princezu Fionu. Natjerali su i 100-injak gostiju da se obuku kao likovi iz popularnog filma
Vidi originalni članak

Britanci Christine England (40) i Keith Green (44) spremali su se tri sata kako bi došli do oltara kao simpatično čudovište i njegova mladenka. Prekrili su se zelenom bojom, imali prave kostime i perike za vjenčanje iz bajke. Na ceremoniji je bilo 100-injak prijatelja i rodbine koji su se, također, zamaskirakli kao likovi iz popularnog filma. Sada su bilder Keith i medicinska sestra Christine službeno gospodin i gospođa Green (Zeleni).
- Svaka djevojka želi vjenčanje iz bajke. Ja sam ga i dobila. Bilo je zaista zabavno - rekla je mladenka.
Došla je na ideju jer Keith nalikuje Shreku. Pokušavala je nagovoriti sina da se odjene kao magarac. Ali, nije joj uspjelo. Unajmili su make-up umjetnicu koja ih je vjerno našminkala.
- Nisam zamišljala da će mi se kćerka ovako udati, ali bilo je zabavno - rekla je mladenkina majka Annette England (66).
Christine ima 18-godišnjeg sina iz prijašnje veze, a Keith dvije kćerke iz prošlog braka.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • plainHal 25.04.2009.

    pustite ljude... Malo zabave nikom ne skodi.. :)) njima svaka cast na razbijanju monotonije.. ebga svako vjencanje je identicno isto kod nas..

  • sonijakodimi 25.04.2009.

    eto šta se desi kad ti je dosadno u životu

  • axlica 24.04.2009.

    britanci ahahahaha

Komentiraj...
Vidi sve komentare