To je to što me zanima!

Najboljem radniku poklonio je Audi A8: 'On je ovo zaslužio...'

Sarajevo: Nisam očekivao da ću dobiti automobil o kojem smo na sastancima, kavama, pauzama pričali. Ovaj poklon nadilazi materijalnu vrijednost, rekao je oduševljeni Emrah Rogo
Vidi originalni članak

Vlasnik tvrtke iz Sarajeva poklonio je Audi A8 svom, kako je rekao, najboljem radniku, u znak zahvalnosti za sav posao koji je ovaj obavio.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Tvrtka opstaje samo s dobrim timom! Radnik koji surađuje i moje ideje provodi u realnost zaslužio je ovaj poklon. Ovaj gest je od srca, jer ja sam zadužen dovesti investitore u BiH, prenijeti svoje znanje na moje ljude. Nekad ima i dobrih i loših dana, ali dobri radnici koji vjeruju u sebe i vas jesu dobitak koji se novcem ne može platiti. Ovaj Audi je poklon mom radniku Emrahu, da mu pokažemo kako je dio nas i da ima budućnosti u ovoj državi. Zajedno možemo sve pokrenuti i okrenuti, izjavio je Semir Kozić, vlasnik tvrtke, za Crnu hroniku.

Emrah Rogo ponosni je vlasnik automobila Audi A8.

- Za mene je ovo bio  ogroman šok od kojeg se još uvijek oporavljam. Nisam očekivao da ću dobiti automobil o kojem smo na sastancima, kavama, pauzama pričali. Ovaj poklon nadilazi materijalnu vrijednost koju ima, jer on je nešto za što jednostavno 'hvala' nije dovoljno, izjavio je Emrah.

Idi na 24sata

Komentari 129

  • Omerta 1 18.06.2019.

    Gledam sve komentare i ne vjerujem.....kako vam je skromnost vrlina, nema šta!!!!

  • Omerta 1 18.06.2019.

    Bravo za takvog šefa, malo je takvih, a ujedno bravo i za djelatnika koji je to zaslužio!

  • Mercedes s klasa 10.04.2019.

    Pa lijep potez, realno taj auto košta negdje oko 20.000 kn, pa nemojmo sada dizati frajera u nebesa kao da je dao novog audija

Komentiraj...
Vidi sve komentare