Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
129 komentara

Najboljem radniku poklonio je Audi A8: 'On je ovo zaslužio...'

Sarajevo: Nisam očekivao da ću dobiti automobil o kojem smo na sastancima, kavama, pauzama pričali. Ovaj poklon nadilazi materijalnu vrijednost, rekao je oduševljeni Emrah Rogo

Foto: Facebook
129 komentara

Vlasnik tvrtke iz Sarajeva poklonio je Audi A8 svom, kako je rekao, najboljem radniku, u znak zahvalnosti za sav posao koji je ovaj obavio.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Tvrtka opstaje samo s dobrim timom! Radnik koji surađuje i moje ideje provodi u realnost zaslužio je ovaj poklon. Ovaj gest je od srca, jer ja sam zadužen dovesti investitore u BiH, prenijeti svoje znanje na moje ljude. Nekad ima i dobrih i loših dana, ali dobri radnici koji vjeruju u sebe i vas jesu dobitak koji se novcem ne može platiti. Ovaj Audi je poklon mom radniku Emrahu, da mu pokažemo kako je dio nas i da ima budućnosti u ovoj državi. Zajedno možemo sve pokrenuti i okrenuti, izjavio je Semir Kozić, vlasnik tvrtke, za Crnu hroniku.

Emrah Rogo ponosni je vlasnik automobila Audi A8.

- Za mene je ovo bio  ogroman šok od kojeg se još uvijek oporavljam. Nisam očekivao da ću dobiti automobil o kojem smo na sastancima, kavama, pauzama pričali. Ovaj poklon nadilazi materijalnu vrijednost koju ima, jer on je nešto za što jednostavno 'hvala' nije dovoljno, izjavio je Emrah.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message