To je to što me zanima!

Vodimo vas na nastup Arna Costa u Venerandi na Hvaru!

Danas počinje naša sezona nagradnih igara i natječaja u kojima vam darujemo ulaznice za najbolje partyje na Jadranu. Krećemo s Arnom Costom u Venerandi!
Vidi originalni članak

Arno Cost je jedan od najmlađih ali i najtalentiranijih francuskih producenata i DJ-a koji je u vrlo kratko vrijeme zasjeo na sve vrhove svjetskih glazbenih top lista. Njegova produkcija oduševila je mnoge poznate i već eminentne svjetske producente, a sam Arno Cost kaže da je oduvijek bio fasciniran glazbom. Stoga ne čudi što je već s 23 godine postao simbol i nezaobilazno ime najvećih klupskih, ali i festivalskih manifestacija diljem svijeta.
U hvarskoj Venerandi nastupa 23. srpnja. 

Nagradni natječaj

Ako želite osvojiti ulaznice za nastup Arna Costa 23. srpnja u Venerandi, ispunite naš obrazac za prijavu OVDJE. Poklanjamo 5 x 2 ulaznice i to svakom 10. prijavljenom! Prijave skupljamo od 19. srpnja u 9 do 20. srpnja u 9 sati, a imena dobitnika potražite našoj podrubrici Nagradne igre.  

OVDJE se uključite u natječaj. 

Hvarski klub Veneranda po uređenju ne zaostaje za inozemnim top klupskim destinacijama te će kapacitetom, impresivnim dizajnom i samim programom ove godine zasigurno biti hit mjesto u Hrvatskoj, a i šire. Veneranda ima unutarnji floor nadahnut drevnom prošlošću, pogodan za velike koncerte i vrhunske DJ partyje, vanjski floor kapaciteta oko 1.800 ljudi sa bazenom i programskom mogućnošću uvođenja ljetnog kina te wall screen projekcija. Klub također ima posebnu vip sekciju sa oko 200-tinjak sjedećih mjesta koja se mogu rezervirati i unaprijed bookirati na info@veneranda.hr.

Pogledajte koje još nagradne igre imamo u pripremi. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare