To je to što me zanima!

Vodimo vas na Shapeshifterse u klub Shamballa! Uključite se!

Ovi začetnici najbolje house glazbe te najveći zabavljači iza DJ pult-a ponovno dolaze u Zagreb. Ludi provod garantiraju svim posjetiteljima kluba Shamballa
Vidi originalni članak

Kao DJ-i, producenti i vlasnici svoje producentske kuće, stvaranjem nove glazbe i stalnim gazama Shapeshiftersi ne odaju skorašnji odlazak u mirovinu. Ova 2 stvaraoca najvećih house hitova poput Lola's theme, ‘Helter Skelter’, ‘She Freaks’, ‘Waiting For You’ and ‘Nothing But Love For You’ sa sjedištem u Londonu česti su gosti Hrvatske te kažu kako im je to jedna od dražih publika. Shapeshiftersi postoje od 2003.godine, a njihov energičan nastup dolazi iz techno pozadine koja je sada prerasla u moderan zvuk. Prepoznatljivi su i po trajanju svirke pa i sami kažu da je njihov cilj svirati do posljednjeg gosta. U ovoj godini obilježava ih turneja po Europskim gradovima kao i svirka na obljetnici 5.godine kluba Pacha na Ibizi. Ove godine svirali su i 3datuma za Defected in The House. 

Nagradni natječaj za čitatelje 24sata.hr

Napokon i u klubu Shamballa, svjetski poznati Shapeshiftersi zagrijat će zimsko doba te vam ostaviti uspomene za pamćenje. 24sata.hr za vas je osigurao 10 x 2 karte, a sve što trebate učiniti je ispuniti obrazac u nastavku i odgovoriti nam na pitanje 'Zašto volim Shapeshifterse?' Nagrađujemo najoriginalnije odgovore, stoga budite kreativni. Dobitnike objavljujemo u podrubrici Nagradne igre, a uključiti se možete danas, 14.12., do 15 h.

Obrazac se nalazi OVDJE. Sretno!

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare