To je to što me zanima!

Vodimo vas na tradicionalni koncert Belfast Fooda!

U nagradnom natječaju koji traje od 14. do 15. ožujka dijelimo pet puta po dvije ulaznice za koncert Belfast Fooda koji se održava 17. ožujka u klubu Boogaloo
Vidi originalni članak

Tradicionalno povodom obilježavanja jednog od najvećih irskih blagdana i neslužbenog dana ispijanja piva, 15. put za redom, Belfast Food održat će svoj koncert u Zagrebu.  U subotu, 17. ožujka u klubu Boogaloo očekuje vas nezaboravan provod uz sjajnu glazbu i potoke dobrog piva.

Kako se ne bi dogodilo da propustite najveću veselicu u gradu, pobrinuli smo se osigurati za vas 5 x 2 ulaznice za koncert. Sve što trebate učiniti je prijaviti se putem obrasca za prijavu  i pričekati objavu dobitnika sutra, 15. ožujka iza 11:00 sati. Ulaznice osvaja svaki deseti prijavljeni čitatelj, a dobitnike objavljujemo u podrubrici Nagradne igre.  

Ukoliko ne osvojite ulaznice i dan sv. Patrika odlučite provesti uz računalo, 24sata.hr se pobrinuo da i vi osjetite djelić atmosfere i osigurao vam ekskluzivan live prijenos koncerta.

Belfast Food su najbolji izbor za Dan sv. Patrika!

Uvijek rasprodane dvorane, hrpa piva, sjajna atmosfera i ludi provod do zore već godinama potvrđuju da postoji veliki interes publike za ovu feštu i da je Belfast Food  najbolji izbor za dan sv. Patrika.  

Belfast Food se profilirao kao jedna od najkvalitetnijih hrvatskih koncertnih atrakcija čiji nastupi, a pogotovo onaj za Dan sv. Patrika, spadaju u zabave koje se ne propuštaju. Od samog početka zvukom i stilom usmjerili su se prema irskoj i keltskoj glazbi, a kroz četri albuma stvorili su i vlastiti autorski rukopis koji je rezultirao velikim hitovima poput "Mate i Matilda", "Van iz grada", "Trivijalna stvar" i "Lagano lagano". Uskoro nam grupa Belfast Food priprema novi album, nešto fantastično i sasvim drugačije, a na koncertu će premijerno izvesti najavni single albuma "Nisam pijan". 

Ulaznice po cijeni od 50 kn u pretprodaji na sljedećim prodajnim mjestima: Rockmark (Berislavićeva 13), Transport Footwear dućani (Importanne, City Centar One, Gajeva 10), Eventim, Dancing Bear i Dirty Old Shop.  Na blagajni kluba ulaznice će koštati 70 kn.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare