To je to što me zanima!

Vodimo vas na koncert sezone - Faithless na splitskoj rivi

Na splitskoj rivi će 12. kolovoza nastupati poznata imena elektronske glazbe predvođena Faithlessom - osvojite 5 x 2 ulaznice za ovaj nezaboravni spektakl!
Vidi originalni članak

Splitska će riva iznova postati najveća otvorena diskoteka na svijetu. Uz more, pod zvijezdama na ekskluzivnoj višeetažnoj pozornici, uz, u nas, neviđeni razglas i laserski show, ovogodišnja će Discotheque Riva ugostiti Faithless Sound System, DJ Fedde le Granda, Felix da Housecata, Jamesa Zabielu te domaćeg DJ-a Peru FullHousea..

Kako je grupa Faithless, jedan od najznačajnijih bendova elektroničke glazbe, headliner ovoga spektakla, publici nedavno najavila prestanak rada, ovo će biti prava prilika da se fanovima predstavi u novom svjetlu. Tako će Faithlessovci, Sister Bliss i Maxi Jazz, poznati publici po brojnim hitovima kao "Insomnia" , "God is a DJ" i sl., po prvi puta u Hrvatskoj nastupiti kao Faithless Sound System.

Projekt Discoteque Riva ove će se godine održati 12. kolovoza, a splitska riva će u svojoj punoj dužini i širini postati najveći plesni podij što nikako ne smijete propustiti.

Nagradna igra za čitatelje 24sata.hr

Ispunite naš obrazac za prijavu OVDJE i možda baš vi osvojite dvije ulaznice za festival! Poklanjamo ukupno 5 x 2 ulaznice najsretnijim sudionicima koji se prijave između 03. kolovozau 9 sati i 04. kolovozau 9 sati. Detaljna pravila igre pročitajte ovdje. Dobitnike pročitajte 04. kolovozau našoj podrubrici Nagradne igre. Sretno!

Pogledajte i koje vas još nagradne igre čekaju ovo ljeto!

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Febsa 04.08.2011.

    bila sam na Faithlessima u Domu sportova, i iznenadili su me pozitivne. Odlično su pržili i koliko god sam očekivala prosječan provod, bio mi je zapravo fantastičan provod!

  • PapaŠtrumpf 03.08.2011.

    Ako inače IZAĐEM prošetati na rivu koji klinac će mi ULAZNICA?

  • mrnjauu 03.08.2011.

    wohooo! :)))

Komentiraj...
Vidi sve komentare