Obavijesti

Viral

Komentari 3

Vodimo vas na koncert sezone - Faithless na splitskoj rivi

Vodimo vas na koncert sezone - Faithless na splitskoj rivi
2

Na splitskoj rivi će 12. kolovoza nastupati poznata imena elektronske glazbe predvođena Faithlessom - osvojite 5 x 2 ulaznice za ovaj nezaboravni spektakl!

VIDEO

Splitska će riva iznova postati najveća otvorena diskoteka na svijetu. Uz more, pod zvijezdama na ekskluzivnoj višeetažnoj pozornici, uz, u nas, neviđeni razglas i laserski show, ovogodišnja će Discotheque Riva ugostiti Faithless Sound System, DJ Fedde le Granda, Felix da Housecata, Jamesa Zabielu te domaćeg DJ-a Peru FullHousea..

Kako je grupa Faithless, jedan od najznačajnijih bendova elektroničke glazbe, headliner ovoga spektakla, publici nedavno najavila prestanak rada, ovo će biti prava prilika da se fanovima predstavi u novom svjetlu. Tako će Faithlessovci, Sister Bliss i Maxi Jazz, poznati publici po brojnim hitovima kao "Insomnia" , "God is a DJ" i sl., po prvi puta u Hrvatskoj nastupiti kao Faithless Sound System.

Projekt Discoteque Riva ove će se godine održati 12. kolovoza, a splitska riva će u svojoj punoj dužini i širini postati najveći plesni podij što nikako ne smijete propustiti.

Nagradna igra za čitatelje 24sata.hr

Ispunite naš obrazac za prijavu OVDJE i možda baš vi osvojite dvije ulaznice za festival! Poklanjamo ukupno 5 x 2 ulaznice najsretnijim sudionicima koji se prijave između 03. kolovozau 9 sati i 04. kolovozau 9 sati. Detaljna pravila igre pročitajte ovdje. Dobitnike pročitajte 04. kolovozau našoj podrubrici Nagradne igre. Sretno!

Pogledajte i koje vas još nagradne igre čekaju ovo ljeto!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

'Žene mi zavide, muškarci me se boje. Predobro izgledam i zato sam sama već šest godina...'
BRITANKA IMA PROBLEM

'Žene mi zavide, muškarci me se boje. Predobro izgledam i zato sam sama već šest godina...'

Ljudi misle da ne idem na spojeve jer sam arogantna, ali to nije razlog, jednostavno ne mogu pronaći nikoga jer ovako dobro izgledam. Boje mi se prići, kaže Britanka

Neustrašivi mongolski ovčari letjeli su 20 sati do Zagreba da ih se prvi put predstavi svijetu!
SVJETSKA IZLOŽBA PASA

Neustrašivi mongolski ovčari letjeli su 20 sati do Zagreba da ih se prvi put predstavi svijetu!

Najveći pseći događaj na svijetu u ovoj godini i službeno je otvoren na Zagrebačkom velesajmu. Među više od 25.000 pasa nalaze se i neke ekstremno rijetke pasmine koje su prvi put izašle iz granica svoje zemlje
Tko su Izgubljene ploče i kako je nastao viralni AI hit 'Pustite me  da spavam': 'Stiže još hitova!'
SVI IH PJEVUŠE

Tko su Izgubljene ploče i kako je nastao viralni AI hit 'Pustite me da spavam': 'Stiže još hitova!'

Iako zvuči kako neki zaboravljeni detalj ex-yu rocka, pjesma Pustite me da spavam nastala je uz pomoć umjetne inteligencije, kao i ostale skladbe na stranici Izgubljene ploče. Dvojac iz Istre otkriva kako su došli na ideju