To je to što me zanima!

Vozaču prekipjelo pa djecu odveo u policijsku postaju

Graham King je iskusni vozač busa. Australca su iznervirali neposlučni učenici koje je vozio te im je održao lekciju odvevši ih u policijsku postaju
Vidi originalni članak

Graham je dugogodišnji vozač autobusa u Australiji. Svaki dan prevozi učenike i ima visoki prag tolerancije. Tom pragu je došao kraj nakon što su ga izludili neposlušni učenici. Skakali su u busu, vikali te se gađali raznim predmetima iako ih je Graham upozorio da to ne čine. Neko je vrijeme trpio takvo ponašanje, a onda je rekao dosta. Umjesto u školu, odveo ih je ravno u policijsku postaju. Iako se bojao da bi zbog toga mogao imati problema, Grahama su pohvalili iz policije nazvavši ga fantastičnim.
- Nisam više mogao izdržati. Toliko sam ih puta upozorio. Uopće nisu obraćali pozornost na mene. Onda mi je nešto doletilo u glavu i tada sam se odlučio na ovaj potez - kaže Graham.
Policajci su ušli u bus i neposlušnoj djeci održali lekciju. Po njih su morali doći roditelji od kojih neki misle da je vozač ipak malo pretjerao.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • brineta716 01.03.2009.

    totalno ga razumijem,i ja svaki dan putujem busom pa kad dječurlija razmažena počne s dernjavom i ostalim glupostima i nabacivanjima onda bi ima svima ****** ***** sve natuć!

  • gucica 28.02.2009.

    Tako i treba,ako ih doma neznaju naučiti kulturi nek se nauče u postaji,trebali su ih ostaviti da prespavaju tamo,sigurna sam da bi onda naućili lekciju!

  • ćiribićka 26.02.2009.

    ne ometaj vozača dok vozi

Komentiraj...
Vidi sve komentare