To je to što me zanima!

Vozila se u autu: 'Kozo jedna, ajde ulazi više u taj prtljažnik'

Prve dvije koze su u stari Renault 4 uskočile odmah nakon što im je vlasnik otvorio vrata prtljažnika. Treća se predomišljala. Čitatelj kaže kako s njom zna ponekad biti problema
Vidi originalni članak

Viđam kako čovjek skoro svakodnevno otvori prtljažnik i koze same ulaze unutra poput dresiranih pasa, rekao nam je čitatelj.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U utorak oko 11.30 sati u gradu Visu snimio je muškarca koji je u prtljažnik svojega Renaulta 4 ukrcavao tri koze. Dodaje kako je nevjerojatno da je koze naviknuo na vožnju u automobilu.

- Kad god ih pusti iz tora, one samo ulete u automobil. Ništa im ne govori, samo otvori prtljažnik i one ulete unutra - rekao nam je čitatelj. Šali se da ne zna kako u prtljažnik starog Renaulta stane uopće i jedna koza, a kamoli dvije, tri ili više njih. Nakon što ih ukrca u vozilo, vlasnik ih prebacuje do obližnje livade na ispašu. No ne protekne baš svaki dan bez ikakvih problema.

- Jedna od njih zna biti neposlušna, pa umjesto da uđe, nastavi trčati za automobilom dok ne dođu do šume - zaključuje naš čitatelj.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • _Varešak_ 19.02.2019.

    Nije jedina koja se vozi u autu.

  • diablosb 16.02.2019.

    Treca je ljubomorna ljubavnica.a sta ces😂😂

  • 16.02.2019.

    navikle se vozit u autu

Komentiraj...
Vidi sve komentare