To je to što me zanima!

Vrtoglavica: On 'fotka' golišave djevojke na rubovima nebodera

Japanski fotograf Mar Shirasuna postao je svojevrsna Instagram senzacija nakon što se tom društvenom mrežom 'proširio glas' o čovjeku koji djevojke slika na vrtoglavim visinama...
Vidi originalni članak

- New York nikada nije bio ljepši, sigurno će pomisliti mnogi koji bace oko na Instagram profil Mara Sharasune i vjerojatno će biti u pravu. Određenu ulogu u tome svakako ima i sam grad, no presudne su ipak djevojke koje poziraju maštovitom Japancu. 

Osim ljepote, ove djevojke još više krasi jedna druga karakteristika, a to je, dobro ste pogodili - hrabrost. Dovoljno je pogledati samo nekoliko fotografija da se čovjek zapita koliko im to Sharasune plaća za poziranje na rubovima zgrada i nebodera. 

Japanskog je fotografa, piše The Lad Bible, motivirala želja da New York prikaže u sasvim novom svjetlu. Dosad je na ovaj način fotografirao oko 50 modela, a kaže kako mu se sada već djevojke javljaju i same.

- Kada bih ljude doveo na vrh neke zgrade, oni bi počeli raditi 'selfije'.  Moj je cilj promijeniti 'selfie', rekreirati ga i učiniti ga ljepšim i kreativnijim. i tako sam u biti počeo fotografirati modele, a 'fotkam' ih isključivo na zgradama koje imaju najbolje poglede u gradu, objasnio je Sharasune. 

- Ono što me najviše fascinira u vezi New Yorka je činjenica da i nakon 20 godina života ovdje svaki dan pronalazim neke nove poglede. Danas možda pronađem pogled za koji nisam znao jučer, a sutra neki koji nisam vidio danas. U tome je ljepota svega, zaključio je Japanac. 

Idi na 24sata

Komentari 59

  • plutarh 01.04.2016.

    hmmm, ja , kao zadrti sumnjičavac, moram izraziti duboko uvjerenje da se radi o vještoj montaži...što dotičnom japancu vjerojatno nije nikakav problem - vjerojatno više vremena potroši na potražnju modela , bez obzira kaj se " same javljaju " ....

  • jankomirko 31.03.2016.

    bolje to nego rat i nemir

  • Anakin 31.03.2016.

    Zanimljive fotke .:)

Komentiraj...
Vidi sve komentare