To je to što me zanima!

Zagrebački vatrogasci u Tetris izazovu: 'Ovo je naša oprema'

Iskoristili smo priliku #TetrisChallenge da vam prikažemo opremu jednog našeg vozila. Radi se o vozilu s opremom za spašavanje, Grič 352, stoji na Facebook stranici Vatrogasne postaje Zagreb uz fotografiju
Vidi originalni članak

Vatrogasna postrojba Zagreb odlučila je sudjelovati u globalnom viralnom izazovu "Tetris Challenge" i pokazati javnosti što se sve nalazi u vatrogasnom vozilu. Fotografiju su objavili na svojoj Facebook stranici, a zatim na izazov pozvali i MUP Republike Hrvatske. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Što se sve nalazi u vatrogasnom vozilu? Pa...zavisi od njegove namjene.
Iskoristili smo priliku #TetrisChallenge da vam prikažemo opremu jednog našeg vozila. Radi se o vozilu s opremom za spašavanje, Grič 352 koji se nalazi u službi Vatrogasne postaje Jankomir.

Tetris Challenge je pokrenut početkom rujna u Zurichu kad je lokalna policija objavila prvu fotografiju opreme jednog policijskog vozila. Ubrzo su se priključile i vatrogasne postrojbe i druge hitne organizacije koje postavljaju fotografije svojih vozila u ovom "LEGO" stilu, često i u šaljivom tonu (pretražite internet s #TetrisChallenge i zaista ćete se nasmijati)

#TetrisChallenge je ubrzo postao viralni hit među svjetskim organizacijama zaštite i spašavanja koje na taj način dobivaju medijski prostor za širenje promotivnih kampanja.
Sad kad imamo Vašu pažnju, pogledajte i naš promotivni video o upotrebi društvenih mreža u hitnim situacijama a ujedno "izazivamo" MUP RH na #TetrisChallenge.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • mali zeleni prigorec 26.09.2019.

    Sorry, al nigdje ne vidim njihove "šmrkove". A s tim se najviše ponose.

  • 26.09.2019.

    super

  • Dalibor0704 26.09.2019.

    Živa bijeda. Ameri imaju u vozilu automat za pića i aparat za kavu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare