Viral

Komentari 8

Zagrebački vatrogasci u Tetris izazovu: 'Ovo je naša oprema'

Zagrebački vatrogasci u Tetris izazovu: 'Ovo je naša oprema'

Iskoristili smo priliku #TetrisChallenge da vam prikažemo opremu jednog našeg vozila. Radi se o vozilu s opremom za spašavanje, Grič 352, stoji na Facebook stranici Vatrogasne postaje Zagreb uz fotografiju

Vatrogasna postrojba Zagreb odlučila je sudjelovati u globalnom viralnom izazovu "Tetris Challenge" i pokazati javnosti što se sve nalazi u vatrogasnom vozilu. Fotografiju su objavili na svojoj Facebook stranici, a zatim na izazov pozvali i MUP Republike Hrvatske. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Što se sve nalazi u vatrogasnom vozilu? Pa...zavisi od njegove namjene.
Iskoristili smo priliku #TetrisChallenge da vam prikažemo opremu jednog našeg vozila. Radi se o vozilu s opremom za spašavanje, Grič 352 koji se nalazi u službi Vatrogasne postaje Jankomir.

Tetris Challenge je pokrenut početkom rujna u Zurichu kad je lokalna policija objavila prvu fotografiju opreme jednog policijskog vozila. Ubrzo su se priključile i vatrogasne postrojbe i druge hitne organizacije koje postavljaju fotografije svojih vozila u ovom "LEGO" stilu, često i u šaljivom tonu (pretražite internet s #TetrisChallenge i zaista ćete se nasmijati)

#TetrisChallenge je ubrzo postao viralni hit među svjetskim organizacijama zaštite i spašavanja koje na taj način dobivaju medijski prostor za širenje promotivnih kampanja.
Sad kad imamo Vašu pažnju, pogledajte i naš promotivni video o upotrebi društvenih mreža u hitnim situacijama a ujedno "izazivamo" MUP RH na #TetrisChallenge.