To je to što me zanima!

Zaigraj i moćni SUV Peugeot 2008 može postati tvoj!

Od petka, 24. kolovoza, do nedjelje, 2. rujna, svaki dan u 24sata objavit ćemo po jedan nagradni kupon. Kupone će čitatelji izrezivati i skupljati te će tijekom deset dana sakupiti ukupno deset kupona
Vidi originalni članak

Ponovno se igramo s vama, a od petka možete sakupljati nove nagradne kupone i pomoću njih osvojiti fantastičan automobil - Peugeot 2008 Active.

Za one koji su se kasnije uključili u našu nagradnu igru pripremili smo dva joker kupona. U ponedjeljak, 3. rujna, i utorak, 4. rujna 2018., objavit ćemo po jedan joker kupon koji zamjenjuje po jedan propušteni kupon. Joker kuponi su različiti.

U nagradnoj igri mogu sudjelovati svi čitatelji, odnosno kupci, 24sata koji tijekom nagradne igre sakupe deset nagradnih kupona (ili devet nagradnih kupona + joker kupon ili osam nagradnih kupona + dva joker kupona), ispune ih traženim osobnim podacima (ime, prezime, adresa i kontakt broj) i  pošalju na adresu P.P. 552, 10 001 Zagreb, s naznakom 24sata nagradna igra “Osvoji Peugeot 2008 Active”.

Peugeot i-Cockpit® nudi jedinstveno iskustvo vožnje, riječ je o kompaktnom SUV-u visoke tehnologije, a krasi ga i zavodljiv dizajn. Nijedna pristigla kuverta koja sadrži deset kupona od kojih su minimalno dva ista ili osam različitih kupona i dva ista joker kupona koji zamjenjuju propuštene kupone neće biti prihvaćena i neće sudjelovati u nagradnoj igri.

U bubanj za izvlačenje ulaze sve kuverte s kuponima koje su pristigle na navedenu adresu do petka, 14. rujna 2018., do 9 sati. Nagrada će se istog dana poslije 10 sati javno izvlačiti u prostorijama redakcije 24sata uz nadzor tročlane komisije i nazočnost javnog bilježnika.

Čitajte i dalje dnevne novine 24sata i u tiskanom izdanju pronađite nagradne kupone. Deset kupona i malo sreće potrebno vam je da se odvezete u potpuno novom fantastičnom automobilu, a to je u najnovijem kolu nagradne igre 24sata Peugeot 2008 Active.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • DamTi18cm 25.08.2018.

    3008 je bolji

Komentiraj...
Vidi sve komentare