To je to što me zanima!

Zaigraj nagradnu igru 24sata i odvezi se u novoj Hondi HR-V

NAGRADNA IGRA Svakog dana čitaj 24sata i izrezuj kupone u tiskanom izdanju, a to ti može donijeti novi automobil. Za one koji propuste nagradni kupon pripremili smo joker kupone
Vidi originalni članak

S novom nagradnom igrom krećemo u petak kada će biti objavljen prvi od deset kupona, a uz njih i malo sreće možete osvojiti senzacionalnu nagradu - novi automobil Honda HR-V 1,5 COMFORT.

Od petka, 18. svibnja do nedjelje, 27. svibnja svaki dan u tiskanom izdanju 24sata objavljivat će se po jedan kupon za nagradnu igru. Čitatelji koji žele osvojiti novi automobil i igrati se s nama će tijekom deset dana izrezivati kupone iz tiskanog izdanja svojih omiljenih novina i skupljati ih.

Posljednji nagradni kupon će biti objavljen 27. svibnja, a 28. i 29. svibnja objavit ćemo još dva različita joker kupona koji mogu zamijeniti po jedan propušteni kupon. U nagradnoj igri za novu Hondu HR-V 1,5 COMFORT mogu sudjelovati svi čitatelji 24sata koji tijekom nagradne igre sakupe deset nagradnih kupona te ih pošalju na adresu P.P. 195, 10 001 Zagreb s naznakom 24sata nagradna igra “Osvoji Hondu HR-V”.

Sve pristigle kuverte koje u sebi sadrže deset kupona od kojih su minimalno dva ista ili osam različitih kupona i dva ista joker kupona neće biti prihvaćene i neće sudjelovati u nagradnoj igri “Osvoji Hondu HR-V”.

U bubanj za izvlačenje ulaze sve kuverte s kuponima koje su pristigle na gore navedenu adresu do utorka, 5. lipnja 2018. godine, do 9 sati. Isti dan javno će se izvlačiti nagrada u prostorijama 24sata uz nadzor tročlane komisije i prisustvo javnog bilježnika nakon 10 sati.

Pravila o korištenju osobnih podataka

Sudjelovanjem u Nagradnoj igri “Osvoji Hondu HR-V“, koja se održava u jednom kolu, od 18. 5. do 29. 5., kao sudionik i davatelj osobnih podataka izričito pristajem i slobodnom voljom ustupam podatke iz kupona (ime, prezime, adresa stanovanja, adresa elektroničke pošte i telefonski broj/broj mobilnog telefona) trgovačkom društvu 24sata d.o.o. sa sjedištem u Zagrebu, Oreškovićeva 6H/1, kao voditelju obrade osobnih podataka. Navedene će podatke trgovačko društvo 24sata d.o.o. obrađivati u svrhu slanja informacija davatelju osobnih podataka o proizvodima i uslugama trgovačkog društva 24sata d.o.o., i to putem pošte, elektroničke pošte, pozivom i/ili SMS-om.

Želimo napomenuti da imate pravo povući ovu danu privolu u bilo kojem trenutku u cijelosti ili djelomično, na način da o tome obavijestite voditelja obrade ili njegova zastupnika u pisanom obliku na adresu (navesti adresu), e-mailom (navesti mail) ili usmenim putem.

Po primitku izjave o povlačenju privole, 24sata d.o.o. kao voditelj obrade će pisanim putem potvrditi primitak, a osobni podaci koji su obuhvaćeni izjavom o povlačenju više se neće obrađivati počevši od datuma povlačenja privole. Treba napomenuti kako će sve obrade i/ili prijenosi učinjeni do datuma povlačenja privole i dalje ostati pravno valjani.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • gorekri 22.05.2018.

    Šaljen,šaljen i uzea preplatu i nikad ništa.Nije to namjenjeno nama sirotinji!!!

  • detetreceplanete 20.05.2018.

    joj ja ga zelim kako je fascinantan

  • vratina 19.05.2018.

    naravno sve namješteno več su ključevi kod nekog joj kolko smo glup narod

Komentiraj...
Vidi sve komentare