To je to što me zanima!

Zaključak Plave knjige: NLO-i nam ne predstavljaju opasnost

Američka je vojska od 1947. do 1969. godine istražila preko 12 tisuća prijavljenih slučajeva viđenja nepoznatih letjelica, te je malo koji do danas ostao nerazriješen
Vidi originalni članak

Zahvaljujući Johnu Greenewaldu, vlasniku stranice The Black Vault, od prije nekoliko je dana svima omogućen uvid u čak 130.000 stranica 22 godine duge studije američke vojske o fenomenu NLO-a. 

Iscrpno istraživanje pojave neidentificiranih letećih objekata (NLO) počelo je davne 1947. godine pod nazivom "Project Sign". Kasnije je preimenovano u "Project Grudge", a danas je poznato po svom trećem imenu "Project Blue Book". 

Istraživanje je okončano sa nekoliko tisuća svjedočanstava o NLO-ima, a dovršeno je 1969., kada je zaključeno da pojava ne predstavlja opasnost za sigurnost države, da nije riječ o 'naprednoj tehnologiji' te da se ne radi o letjelicama izvanzemaljskog porijekla. 

Istražitelji su kao razlog za zaključke istakli nepostojanje jasnih dokaza, no od 12.618 registriranih svjedočanstava NLO-a, 701 slučaj se i danas vodi kao nerazriješen.

Idi na 24sata

Komentari 59

  • 26.03.2019.

    Mnoge religije.. vjere imaju sukoba s tom temom.. ako se oni pojave...iako milioni ljudi vec vjeruju da postoje.. U svetim knjigama kontakt sa Bogom onda bi se mogao tumaciti na drugi nacin.. mnogi bi vjerovali sto neki I vjeruju.. da smo imali samo kontakt sa izvanzemaljskim bicima koji su bili dosta napredniji od nas.. dok smo mi bili primitivci i nismo znali objasniti njihovu tehnologiju niti pojam svemirska letjelica zbog naseg znanja tog vremena obracali im smo se kao prema Bogovima ili andzelima I ost. ... Sva nadnaravna desavanja mogla bi biti samo njihov cin cak na mnogim drevnim slikama nase porijeklo je crtalo na nebesima neke tanjire nekad sa nekim "nebeskim zrakama" I tvrdili da su cak nekad neki "oblaci" iz kojih nas Bogovi posmatraju... Zato ih kriju od nas dok narod ne bude spremam... Procitajte Svete knjige u svim religijama mozete nesto takvo pronaci...ili preporucujem "INOK" ili "Enoch"

  • panj 1 02.02.2015.

    koliko u tome svemu ima istine?

  • peter gordon 30.01.2015.

    Kako je lijepo biti glup. Dokle misle da nas lazu?, nije valjda da se mi bojimo nlo-a?. I da ih ima, pa sta onda?, Ne shvatam sva ta skrivanja od javnosti. Sve smije postojati samo vanzemaljci ne. Cijeli univerzum samo za nas? stvarno je Bog ljubazan prema nama.

Komentiraj...
Vidi sve komentare