To je to što me zanima!

Zakopao dres na stadionu protivnika da bi ih ukleo

Građevinski radnik namjeravao je baciti kletvu na New York Yankeese zakopavši im dres Red Sox Jerseya na još nedovršenom stadionu u Bronxu
Vidi originalni članak

Lociravši dres u servisnom prolazu, iza prostora gdje je predviđen restoran na novom Yankee stadionu, građevinski radnici razbili su beton i iskopali dres. Tim je saznao za plan. Predsjednik Yankeesa Randy Levine i ostali čelnici kluba razmišljali su da ga ostave tamo.
- Prva pomisao nam je bila kako nije dobro biti ispod betona u New Yorku, ali onda smo zaključili da zašto bi nagradili nekoga tko ima stvarno loše motive i želi nam zlo - rekao je Randy.
Anonimni očevici nazvali su i odali plan i lokaciju mjesta gdje je Gino Castignoli zakopao dres. Bušili su preko pet sati 60-ak centimetara betona da iskopaju dres Red Soxa broj 34 kojeg nosi igrač David Ortiz. Yankeesi razmišljaju o mogućoj krivičnoj tužbi kao primjerenoj mjeri. Glasnogovornik ureda tužioca Bronxa, Robert Johnson rekao je da ne zna da li se u ovom slučaju mogu primijeniti krivične sankcije. Dres će dati na čišćenje i donirati ga u dobrotvorne svrhe za borbu protiv raka.
- Pretvoriti ćemo ovaj zloban potez u nešto zaista lijepo i humano - rekao je Randy.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare