To je to što me zanima!

Zbog ljubavi je lažno dojavila bombu u avionu s 312 putnika

Kako bi dečka zadržala u Čileu djevojka je nazvala zračnu luku i rekla da je u avionu za Španjolsku bomba. Evakuirani su svi putnici, a dečko je ipak ostao doma
Vidi originalni članak

Čileanka Grace Guajardo je u nedjelju lažno dojavila da se avionu nalazi bomba kako bi spriječila da svog dečka da otputuje za Španjolsku, piše TheSpec. Zrakoplov je bio na pisti i spreman za polijetanje kada je Grace nazvala zračnu luku. Zbog njenog poziva iz aviona su evakuirali svih 312 putnika. Prije dojave o bombi pokušala je zadržati dečka nazvavši u zračnu luku te je zamolila da joj ga daju na telefon kako bi mu rekla da mu je otac teško bolestan. Nakon što nije uspjela lažno je dojavila bombu u zrakoplovu. 

Dečka Rodriga Gomeza, koji je u Španjolsku krenuo kako bi se ukrcao na kruzer i godinu i pol radio kao konobar, uspjela je zadržati.  

- Žao mi je što sam to učinila, nije bilo najbolje riješenje, ali on je tu - rekla je Grace. Par je zajedno osam godina i ima troje djece. Ukoliko ju osude Grace bi mogla u zatvor na 60 dana. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • isprskanvas 08.02.2011.

    curo legenda si imas i muda za ljubav!

  • MargaretaMarge 08.02.2011.

    pa sto se meni to ne dogodi! ajde nadam se da sljedeci put hoce!

  • Feel 08.02.2011.

    hahahaha to ti je ljubav. bas je zestoka

Komentiraj...
Vidi sve komentare