To je to što me zanima!

Zbog maltretiranja preko Facebooka par bio na sudu

Sud u Britaniji odbacio je u srijedu prvi u svijetu zabilježen slučaj maltretiranja preko stranice za upoznavanje i druženje, Facebook
Vidi originalni članak

Sophie Sladden (27) tužila je svog bivšeg dečka Michaela Hursta (34), objašnjavajući policiji da je on plaši sa svojim zahtjevima da budu prijatelji na Facebooku. Sud je odbacio neobičnu tužbu tvrdeći da nema dovoljno dokaza. Sve to koštalo je porezne obveznike nekoliko tisuća funti. Hurt, stolar u kazalištu u Birminghamu, je nakon odluke suda rekao da mu je sada lakše te da nikada više neće koristiti Facebook. Michael i Sophie su u vezi bili 16 mjeseci, a razdvojili su se nakon svađe oko gledanja televizije u travnju prošle godine. Tužitelj Nazim Khattac rekao je da ju je nakon prekida stalno maltretirao.
- Bilo mi je strašno neugodno i ljutilo me njegovo maltretiranje. Dala sam mu jasno do znanja da ne želim imati kontakt s njim - rekla je Sophie. Nakon toga blokirala mu je pristup svom profilu.
- Namjera mi je bila uspostaviti kontakt sa Sophie, no do toga nije nikada došlo. Poslije sam upisao njezino ime iz znatiželje, a možda sam slučajno stisnuo poziv za prijateljstvo - opravdavao se Hurst na sudu. Objašnjavao je i da nakon prekida nikada nije bilo direktnog kontakta između njih dvoje pa ga čudi što ga je odlučila tužiti. Sudac je zaključio da nema razloga za tužbu, a Michaelu su predložili da više ne kontaktira s bivšom.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare