24sata.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja.

Slažem se, nastavi surfati
To je to što me zanima!

Zbog ove 'fotke' je maturantu poklonio auto i platio školarinu

Corey se lani s roditeljima preselio na drugi kraj grada, no nije htio promijeniti školu zbog prijatelja. Kako nemaju automobil, mladić se svaki dan dizao u 4.30 i javnim prijevozom putovao do škole
Vidi originalni članak

Vozač autobusa iz Alabame fotografirao je Coreyja Patricka (19) dok je odjeven u togu pješačio na autobus kako bi prisustvovao promociji. Fotografija se ubrzo proširila društvenim mrežama, a mladić nije ni slutio kakav će poklon dobiti za kraj srednjoškolskog obrazovanja.

Naime, Corey se lani s roditeljima preselio na drugi kraj grada, no nije htio promijeniti školu zbog prijatelja. Kako nemaju automobil, mladić se svaki dan dizao u 4.30 sati i javnim prijevozom putovao do škole, mijenjajući pritom nekoliko autobusa. Kući se vraćao tek oko 19 sati i tako cijelu godinu.

- Corey je krasan mladić, miran i ponizan. Ponosna sam na njega - kaže majka, a prenosi Daily Mail.

Fotografiju je vidio radijski voditelj Rickey Smiley te je zamolio slušatelje da mu pomognu pronaći mladića. Odlučio mu je pokloniti automobil.

- Corey nam svima treba biti inspiracija. Njegovu predanost uspjehu treba cijeniti. Coreyjeva žrtva treba biti pouka kako ne treba odustati od cilja ni u najtežim trenucima - kazao je.

Mladić će dobiti i plaćenu školarinu na Sveučilištu Jacksonville.

Idi na 24sata

Komentari 54

  • jabuka5 29.05.2018.

    ovo je jako lijepo i pohvalno , bravo za dobrog čovjeka ....

  • Vihor🐎 29.05.2018.

    Jas sam svaki dan trčao za busom jer sam uvijek kasnio na bus. Kuda god da sam krenuo, uvijek sam kasnio. Jednom sam zakasnio na prvi vlak i vratio se doma i onda sam opet kasnio da sam morao trčati i jedva stigao na drugi vlak.

  • 29.05.2018.

    skroman je svaka čast

Komentiraj...
Vidi sve komentare