To je to što me zanima!

Zbog 'petogodišnjaka' pozvali hitnu, ali nisu rekli da je mačak!

Uplakani par zvao je hitnu pomoć i preklinjao operatera da se požure jer je njihovom petogodišnjkau stalo srce. Šokirali su se stigavši u kuću. Pacijent je bio mačak
Vidi originalni članak

Britanska hitna pomoć primila je poziv kojega se svaki medicinski djelatnik užasava - dijete u opasnosti! Očajni par nazvao je hitnu pomoć i preklinjao operatera da što prije dođu kako bi oživjeli njihovog petogodišnjaka. Pojurili su prema kući u Wareu u kojoj je petogodišnjaku stalo srce, piše Daily Mail. Stigavši, šokirali su se vidjevši da je pacijent mačka. 

Glasnogovornik je rekao kako su medicinski djelatnici prvo osjetili olakšanje jer nije bilo dijete u opasnosti, ali su i ostali bez teksta.

- Nikada nisam doživio ovako nešto. Nije mi jasno zašto nisu pokušali nazvati veterinara. Neki ljudi misle da mi pokrivamo sve - dodao je glasnogovornik. Par, koji je zvao pomoć, nedavno se doselio u Britaniju. Moguće da su se zbunili i da ne govore najbolje engleski jezik. Mačak nije preživio.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • miladraga 20.08.2011.

    Žao mi je što mačak ipak nije preživio.

  • missgreen 20.08.2011.

    jadna mačka.. šteta trebali su napomenuti da je mačka pa bi im veterinara poslali.. Neka počiva u mačijem miru :(

  • buca00 19.08.2011.

    Takvima blokirati pozive za hitnu, pa da vidiš kad stvarno budu u nevolji kako će razmišljati. Kao da djelatnicima iz hitne uz sav stres koji ide uz njihov posao trebaju još takvi idioti koji ne znaju da za mačku zoveš veterinara. Dok su bili kod njihove mačke, negdje drugdje je djetetu stvarno trebala pomoć. Fuj i ljudska glupost.

Komentiraj...
Vidi sve komentare