To je to što me zanima!

Zbog vulkanske prašine su propustili svoje vjenčanje

Svatovi su se zabavljali na svadbi u Ealingu u Londonu, a par zbog otkazanih letova iznad Europe na svom vjenčanju nije prisustvovao
Vidi originalni članak

Gosti na vjenčanju Seana Murtagha iz Londona (24) i njegove nove supruge Natalie (30) iz Brisbanea njihovo izgovaranje zavjeta pratili su putem interneta jer je par zbog otkazanih letova  'zapeo' u Dubaiju. Svatovi su se zabavljali na svadbi u Ealingu u Londonu, a par zbog vulkanske prašine iznad Europe na svom vjenčanju nije prisustvovao. Unatoč neprilikama, vjenčanje su odlučili odraditi preko Skypea. Supružnici su zamolili osoblje u hotelu Millennium Airport u Dubaiju da im posude laptop, a na karju su postali njihovin organizatori vjenčanja.
- Ukrasili su nam predsoblje hotela i napravili su nam svadbenu tortu. Znao sam da ovaj dan neću zaboraviti, ali se nisam nadao ovakvoj situaciji - rekao je Sean. Nisu imali ni odjeću za vjenčanje, ali su se snašli s onim što su imali. Caroline Black, organizatorica njihovog vjenčanja u Ealingu, rekla je kako nije nikada organizirala ovakvo vjenčanje. Dodala je kako je ceremonija prošla izvrsno, iako par nije prisustvovao svadbi.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • HUMI 18.04.2010.

    Mene bi morali odvesti na psihijatriju kako bi poludila a ne se vinčati priko skaypa.

  • jelena100 18.04.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

Komentiraj...
Vidi sve komentare