To je to što me zanima!

Žele njegovu djecu: Norveški časnik zaludio je milijune žena

Časnik norveške mornarice potpuno je očarao žene (a sigurno i pokojeg muškarca) diljem svijeta i postao velika zvijezda na Instagramu gdje ga prati više od stotinu tisuća ljudi...
Vidi originalni članak

Unatoč tomu što je časnik u mornarici, zanimanju koje nije previše izloženo u javnosti, Lasse L. Matberg (30) danas je jedan od najpoznatijih Norvežana na svijetu. To može zahvaliti svojem izgledu, visini od 198 cm, bujnoj plavoj kosi i, čini se, tisućama sati provedenih u teretani. 

Žene ga toliko obožavaju da su ga proglasile modernim Vikingom i 'anđelom', a ispod slika na Instagramu mu redovito ostavljaju komentare u kojima ga nagovaraju na brak ili da jednostavno bude otac njihove djece. 

 

Idi na 24sata

Komentari 480

  • Palac_gore 12.12.2016.

    Zgodan i sexy.. samo ne bih voljela izmjenjivati s muškarcem savjete o šamponu, regeneratoru i sl. tak da je kosa preduga.. ( sexy je jedino kad ju sveže )

  • ElvirNasufović 09.05.2016.

    Časnik, mos se mislit, duge kose ko pudlica i bradurine ko koza fujjjj. Da stvar bude gora jos se reklamira uokolo.

  • woolfs 06.05.2016.

    Dugo ne vidjeh ovako dobrog macana.Pravi vikinški skandinavski tip ljepotana.Vidim ima puno ljubomornih likova u komentarima,koji samo pljuju.Imaju i zašto biti ljubomorni!Ali jal je velik kod naših muškaraca,jer su svi više manje niski ,čelavi s velikom pivskom škembom,čast izuzecima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare