To je to što me zanima!

Želi bebu sa svojom robotskom djevojkom, isprintao bi je u 3D

Španjolac Sergi Santos tvrdi da bi stvorio algoritam sa svojim osobnim uvjerenjima i zatim ga pomiješao s robotskim razmišljanjima te isprintao dijete na 3D printeru
Vidi originalni članak

Sergi Santos (39) je španjolski izumitelj seks-robota, a nakon te neobične ideje sinula mu je još neobičnija - napraviti dijete svojoj robotskoj djevojci Samanthi.

Santos, koji je inače oženjen, smatra da je spreman 'ići dalje' sa svojim robotom i poraditi na njihovom djetetu. Tvrdi da je samo pitanje vremena kad će brak i stvaranje obitelji sa seks-robotima postati dio svakodnevice, piše Mirror.

S robotom se pozabavio i BBC na svom YouTube kanalu.

- Koristeći mozak koji sam već stvorio, 'pojačao' bih ga genomom koji bi robotu usadio moralne vrijednosti, poput poimanja ljepote i pravednosti te ostale ljudske osobine. Tada bi bilo krajnje jednostavno stvoriti dijete s robotom.

- Napravio bih algoritam sa svojim osobnim uvjerenjima o tim temeljnim ljudskim pojmovima i zatim ga pomiješao s robotskim razmišljanjima te isprintao dijete na 3D printeru, tvrdi Santos, koji kaže da mu seks s robotom neće naštetiti braku, nego naprotiv - poboljšao je odnos sa suprugom.

Robot Samantha sposoban je biti emocionalno blizak i napredovati kroz različite stadije raspoloženja, primjerice od romantičnog, preko obiteljskog do seksi. Predstavljen je u ožujku ove godine u Barceloni, a Santos ga je izumio još 2015. godine.

Uskoro će krenuti s prodajom robota, a početna cijena vrti se oko 2000 dolara, odnosno gotovo 13 tisuća kuna.

Idi na 24sata

Komentari 46

  • 24.10.2017.

    Scary stuff

  • --- DAVOR --- 24.10.2017.

    Lik ima inteligenciju prosječnog HDZ glasaća!

  • kuku meni73 24.10.2017.

    Tanka je granica između genijalca i idiota. Više nije dovoljna umjetna oplodnja već umjena rodilja. Printer postaje surogat majka.

Komentiraj...
Vidi sve komentare