To je to što me zanima!

Žena u kući živi s četiri geparda, jaguarom i lavom

Riana van Nieuwenhuizen, 46-godišnjakinja iz Južne Afrike dom dijeli s četiri geparda, jaguarom i lavom. Drži ih kao kućne ljubimce i spava s njima
Vidi originalni članak

Mnoge slobodne žene imaju mačke kao ljubimce kako ne bi bile same. Međutim, Riana van Nieuwenhuizen spava s četiri geparda, jaguarom i lavom. Mnogi turisti i ljubitelji životinja posjećuju njenu kuću u Bloemfonteinu u Južnoj Africi kako bi se uvjerili u suživot ljudi i divljih životinja. Neke od njih je toliko istrenirala da su naučile same otvarati vrata. Iako ih hrani s oko 25 kilograma piletine dnevno, uvijek su gladne. Za životinje koje smatraju opasnima, Riana tvrdi da je nikad nisu ugrizle.
- Ljeti spavaju vani, ali zimi kad zahladi, dođu mi u krevet. Jedva čujem TV nakon što se počnu glasati. Zanima ih sve što radim pa su često blizu dok kuham ili perem rublje - kaže Riana.
Od djetinjstva je bila luda za životinjama. Čim je sakupila novac, kupila je prvog geparda Fielu. Dala je otkaz jer je htijela biti uz svoju ljubimicu. Prijatelj ju je pozvao da se preseli na njegovu farmu gdje se mogla brinuti za Fielu i mnoge druge životinje koje je u međuvremenu nabavila.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • rambina 02.04.2009.

    ma slatko je to i ljepo al treba imat love to hranit..jos je dala otkaz da bi se brinula za njih..

  • matte 02.04.2009.

    macke su macke , divlje ili domace , gospodja je s njima od njihovog \" rodjenja\" i ona im je majka

  • luna2 02.04.2009.

    djubre ,e ova ti je jako dobra...samo da zovem muža da vidi

Komentiraj...
Vidi sve komentare