To je to što me zanima!

Žena uz odjeću zapakirala i malu mačku u svoj kovčeg

Helen Wilmore, 36-godišnjakinja iz Bradforda u Velikoj Britaniji, spremajući se za put, osim odjeće zapakirala je i svoju tromjesečnu mačku u kovčeg
Vidi originalni članak

Došavši u Amsterdam na odmor, Helen je otvorila kovčeg i jako se iznenadila vidjevši svoju tromjesečnu mačku, Beauty kako proviruje glavu. Kad je spremala svoje stvari, mačka se nekako uvukla u kovčeg, a da to Britanka nije primjetila. Ne razumije kako je preživjela put, a u kovčegu je bila zatvorena dvadesetak sati.
- Putovali smo 21 sat, nisam mogla vjerovati kako je preživjela svo to vrijeme zatvorena u malom kovčegu. Razmišljala sam da joj možda promijenim ime u 'Lucky' - rekla je Helen Wilmore.
Mačka ipak nije imala toliko sreće da bi se vratila sa vlasnicom natrag. Britanka ju je morala dati u utočišće za mačke.
- Rođak kod kojeg sam odsjela ne dopušta nikakve životinje pa sam je morala dati u utočišće. Tek nakon šest mjeseci karantene i pregleda na razne bolesti morala bih platiti da bih je dobila natrag u Veliku Britaniju, ali to si ne mogu priuštiti - rekla je Helen.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • user_28352 08.10.2008.

    Kaj nemaju više 9 ?

  • Pichlyk 08.10.2008.

    Simpatičan članak. :) Ne kaže se uzalud da mačke imaju 7 života ;)

Komentiraj...
Vidi sve komentare