To je to što me zanima!

Žena živi u kući od čelika bez kontakta sa svijetom

Mnogim bi ljudima život u maloj kući od čelika, bez puno kontakta s vanjskim svijetom i s aluminijskim folijama na svim prozorima bio mala noćna mora
Vidi originalni članak

Za Elizabeth Feudale-Bowes to je normalna stvar. Već nekoliko godina tako živi jer tvrdi da postane bolesna i agresivna kad izađe u vanjski svijet. Živi sa suprugom koji kuću naziva 'antialergijski balon'. Unutra ima pokrivače od papira i organskih tvari. Na sve je ostalo alergična i odmah postane nasilna i agresivna. Međutim, nakon što su se njezini susjedi požalili da im smeta, mora srušiti kuću.
- Kuću morate srušiti do kraja mjeseca. Suosjećam s vašom bolešću, međutim nema isprike za nedozvoljenu gradnju i prerade koje ste napravili - rekla je sutkinja.
Elizabeth kaže kako je sitnice poput parfema ili osvježivača mogu učiniti alergičnom. Počne je boliti glava, dobije temperaturu, a katkad joj se tijelo paralizira ili srce počne jako kucati.
- Moje reakcije na te stvari su različite. Ponekad su to sitnice, a katkad dobijem temperaturu i osjećam se kao da ću pasti u nesvijest. Ovo je moje utočište. Teško je kad se uz bolest moram boriti i s čitavim gradom kojem smeta moja kuća - kaže Elizabeth.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • sanjin0112 24.10.2008.

    Nije bolest sve šta boli!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare