To je to što me zanima!

Žene se spremne odreći seksa za novu garderobu

Internetsko istraživanje pokazalo je da su žene spremne apstinirati od seksa u zamjenu za novu garderobu. Neke bi i tri godine mogle bez seksa
Vidi originalni članak

Da se seks ne može mjeriti s omiljenim komadom dizajnerske odjeće pokazalo je istraživanje 'Unilevera'. U anketi je sudjelovalo oko 1000 žena iz većih gradova SAD-a. Rezultati su podigli mnogo prašine. Pokazalo se da su žene za komade dizajnerske odjeće spremne apstinirati od seksa 15 mjeseci. Ako bi dobile cijelu novu garderobu, neke bi odbacile seks i na tri godine. Čak 61 posto žena izjavilo je da im je gore izgubiti omiljeni komad odjeće nego mjesec dana biti bez seksa. Istraživanje je pokazalo i da su u prosjeku žene duže s jednim komadom odjeće nego s muškarcem. Veza s muškarcem je u prosjeku trajala 11 godina, a s omiljenim komadom odjeće godinu više.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Gara 20.05.2009.

    . trebali bi napraviti neki reality show izabrati dosta takvih biserki i 24h pratiti ih misecima da se vidi da li mogu ili ne...ako svarno ima takvih onda one nisu čiste u mozgu,,,ili ste naišli na neke frigidne koze..

  • lepicane 17.05.2009.

    ali ima ih koje se i seksaju za novu garderobu.

  • koka 30 17.05.2009.

    tocno..................

Komentiraj...
Vidi sve komentare