To je to što me zanima!

Žive s pitonom: On nam je kao dijete, gleda s nama i televiziju

Shi Jimin (68) spasio je pitona 2009. od sigurne smrti. Uzeo je malu zmiju dugu 30 centimetara iako nije znao da će toliko narasti. Zmija slobodno gmiže po kući i vode ju u šetnju
Vidi originalni članak

Par iz Kine sedam godina živi sa 60 kilograma i 3,7 metara dugim pitonom kojeg odgajaju kao svoje dijete.

Shi Jimin (68) spasio je zmiju 2009. od sigurne smrti. Trgovac ribom i zmijama došao je na njegovo radno mjesto i rekao mu kako je prodao gotovo sve osim male zmije tko ju nije htio. Rekao je i da će je se riješiti. Shi ga je onda pitao koliko traži za zmiju. Dobio ju je besplatno jer ju je trgovac htio ubiti i baciti.

Uzeo je zmiju dugu 30 centimetara iako nije znao da će toliko narasti. Shi i njegova supruga kažu kako se ne brinu za svoju sigurnost i zmiju puštaju da po danu slobodno gmiže po kući. Čak je izvode u šetnju. Često sjede sa zmijom na kauču i gledaju televiziju.

Prija spavanja zmiju okupaju i odnesu ju u njezinu sobu.

Zmiju nazivaju "sinom" i dali su mu ime Shi Nanwang stavljaju u kavez jedino za vrijeme hibernacije. U kavez stave deke i puste zmiju na miru šest mjeseci.

Zmija svakih 20 do 30 dana pojede osam manjih pilića i pet većih pilića. Shi kaže da na njega troši pola svoje mirovine. Shi i njegova supruga imaju dvije kćeri, ali one su se udale i odselile iz obiteljskog doma. Shi je rekao da će pitona dati u zoološki vrt kada bude bio prestar da se brine za njega, piše OddityCentral. 

Idi na 24sata

Komentari 83

  • KapetanZaspan 14.11.2016.

    Kontam ako nabavim zmiju mozda se i moje kceri odsele iz obiteljskog doma

  • montello 12.11.2016.

    užas

  • Timmy2 12.11.2016.

    Moj pas Timmy je zakon, ne mota se oko mene i ne mjerka me. On mene samo voli. Ajme ovo nije normalno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare