To je to što me zanima!

Živi 'u vezi' s kobrom: "Znam, to je moja preminula djevojka"

Tajland: Mladiću je preminula djevojka. Onda je pronašao kobru. Vjeruje da je ona reinkarnacija njegove djevojke pa sada živi s njom, tvrdi se na Facebook stranici
Vidi originalni članak

Prema postu koji je nedavno objavljen na Facebooku mladić iz Tajlanda tužan zbog smrti svoje djevojke, sprijateljio se s divovskom kobrom. Mladić navodno vjeruje da ej tri metara duga kobra reinkarnacija njegove djevojke.

Već nekoliko godina "par" je nerazdvojan i rade sve zajedno, čak idu i u teretanu. Fotografije su objavljene na stranici Worranan Sarasalin from Kanchanaburi. U članku se tvrdi da je neimenovani mladić razvio neobičan odnos sa zmijom nakon što je uočio da postoji sličnost između nje i njegove preminule djevojke.


- Prava ljubav je istinita. Mladića veseli što može provoditi vrijeme sa zmijom, pričati s njom i igrati se. Za nju se brine jako dobro jer misli da je ona njegova djevojka - piše u članku koji je prenio OddityCentral.

Ljudi su, navodi se, mladića već nekoliko puta upozorili koliko je opasno živjeti s kobrom, no on ih ne sluša. Prema fotografijama koje su objavljene na Facebooku, mladić sa zmijom gleda televiziju, ide s njom u park, ide čak u teretanu. Zasad više informacija o ovoj priči nema kao niti potvrde da je ona istinita. 

Idi na 24sata

Komentari 82

  • CATER 19.12.2016.

    100% MU je cura bila kobra u pravom zivotu XD

  • _Varešak_ 17.11.2016.

    Bože svega,a pameti najviše.

  • 17.11.2016.

    jednom zmija,uvijek zmija😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare