To je to što me zanima!

Zrakoplov 666 na petak 13. je letio za Hel(l)sinki bez otkaza

Premda je među ljudima doista mnogo praznovjernih, baš nitko nije otkazao put u zrakoplovu oznake AY666 na petak 13. prema Helsinkiju. Biste li vi propustili let?
Vidi originalni članak

Čini se da i najpraznovjerniji putnici ipak više vjeruju pilotima Finnaira nego 'ukletome znamenju'. Unatoč tome što se iz Kopenhagena za Hel(l)sinki (hell = pakao) letjelo u Airbusu A320 oznake AY666 na petak 13., zrakoplov je bio gotovo do posljednjeg mjesta popunjen.

- Nisam praznovjeran i za mene je to samo slučajnost - izjavio je pilot Juha-Pekka Keidasto, koji je zrakoplov podigao s piste u 12.40 sati i u međuvremenu sigurno sletio.

Isti će zrakoplov na istoj relaciji ponovo na petak 13. letjeti i u prosincu, pa ako vas nije strah i željni ste avanture, kupite kartu i zatražiti sjedalo u 13. redu.

Zanimljivo, takvo što ne biste mogli učiniti da je u pitanju Scandinavian Airlines jer se u toj kompaniji s takvim stvarima ne šale. Njihovi zrakoplovi, naime, nemaju 13. red!

Idi na 24sata

Komentari 103

  • Adriana HrvojeKulazo 15.09.2013.

    "...izjavio je pilot Juha-Pekka Keidasto!" Lik se zove Juha-Peka...kako se preziva,desert?

  • plutarh 15.09.2013.

    i sad pazi , odeš tim letom i umjesto u Hell- sinkiju, završiš na nekom drugom, vrlo toplom mjestu, a koje nisu - tropi.... a kao dobrodošlica na "vrrrlo vručem " aerodromu te dočeka natpis - "Bili ste upozoreni" !!! a preko razglasa trešti Marilyn Manson .....

  • DraženGolubičić 15.09.2013.

    He ja sam se vozio u Finairu na sijedalu 13 jedini oni imaju taj red od svih kompanija

Komentiraj...
Vidi sve komentare