To je to što me zanima!

Osvojite Candy perilicu rublja iz asortimana GA Bijele Tehnike

GA Bijela Tehnika u suradnji s 24sata organizira nagradnu igru za svoje vjerne kupce. Slanjem jednog SMS-a ulazite u izvlačenje za perilicu rublja Candy CO 127DF
Vidi originalni članak

Pošaljite SMS poruku s ključnom riječi PERILICA i svojim podacima (ime, prezime i adresa) na broj 60024 (2,40 kn/SMS) i uđite u izvlačenje za osvajanje perilice rublja Candy CO 127DF vrijednosti 3.499 kn!

Nagradna igra traje 23.01.-29.01. Izvlačenje dobitnika nagradne igre će se održati 30.01. u prostorijama 24sata. Nakon izvlačenja dobitnik će biti objavljen u članku na www.24sata.hr/nagradne-igre. Detaljna pravila nagradne igre možete pročitati ovdje.

Tvrtka GA Bijela tehnika specijalizirana je za prodaju bijele tehnike i kuhinja. GA brine za okoliš i zato je ove godine pokrenula jedinstvenu akciju na području bijele tehnike, otkup starog aparata bijele tehnike za 750 kuna!

Za više informacija o samoj akciji posjetite naše trgovine ili GA internet stranice www.bijela-tehnika.hr. Tražite li nešto povoljno, tu je Whirlpool-ov set koji se sastoji  od ventilatorske pećnice, ploče i nape za samo 2999 kuna. ili ako možete izdvojiti više i tražite bolje funkcije od samih aparata, GA Vam nudi Bosch katalitičke pećnice u tri boje po 3.590 kuna!

Osim 4500 aparata GA Bijela tehnika nudi Vam i vrhunske njemačke kuhinje Noblessa koje dolaze sa petogodišnjom garancijom. Ovaj mjesec akcija je 40% na kuhinje u visokom sjaju! Kuhinje Noblessa dijele se u 9 cjenovnih razreda, imaju 29 različitih modela sa preko 40 boja fronti, 73 vrste ručkica i preko 600 ormarića raznih dimenzija. To sve zajedno daje Vam bezbroj mogućnosti za Vašu kuhinju. Ako ste se odlučili za kuhinju po svojoj mjeri, ljubazno i stručno osoblje GA Bijele tehnike zajedno s vama će projektirati kuhinju i predložiti kako je opremiti odgovarajućim aparatima iz svoje ponude, a dostava i montaža kuhinje za Vas je besplatna.

Sa ukusnim jelima pripravljenim u Vašoj novoj kuhinji na aparatima kupljenim GA trgovinama razmazit ćete svoje prijatelje i pohvaliti se kvalitetnom kupovinom.



Operator usluga s dodanom vrijednosti: Moj telekom d.o.o., Trg K. Ćosića 11, Zagreb, MB 02497913, tel. 01 3659 058.

Idi na 24sata