To je to što me zanima!

Gastro.hr ima 10 recepata za najukusniji i najmirisniji gulaš

Zima je idealno doba za uživanje u mirisnim i ukusnim gulašima, koje možete kombinirati s njokima, knedlama ili samo uz krišku finog, mirisnog kruha.
Vidi originalni članak

Dolaskom hladnijih dana, teško je zamisliti dane bez ukusnih jela na žlicu, a jedno od omiljenih je i gulaš. Ovo je specijalitet koji dolazi u mnoštvo varijacija, a rado ga se spaja s palentom, njokima, knedlama ili tjesteninom. Premda je ukusan i uz nekoliko šnita finog domaćeg kruha.

Zato je portal Gastro.hr za vas odabrao deset najukusnijih recepata za gulaš koje morate obavezno probati!

Mađarska je tradicionalno domovina gulaša, pa je najbolje krenuti od Mađarskog gulaša, čijih će samo nekoliko sastojaka otkriti sve čari ovog specijaliteta.

Francuska varijanta ovog gulaša je nešto aromatičnija i ako je želite isprobati i usporediti s izvornim receptom, Gastro.hr vam preporučuje recept za Teleći gulaš.

Gulaš je dobio brojne inačice i varijacije diljem svijeta, a za ljubitelje janjetine velika preporuka ide za pripremu Tradicionalnog irskog gulaša

Kako ljubitelji piletine ne bi ostali zakinuti za preporuku ali i isprobavanje najmekšeg mesa kuhanog s bijelim vinom i gljivama, vrijeme je da isprobaju i Pileći gulaš. 

Recepte  i preporuke za ostale verzije gulaša potražite na portalu Gastro.hr.

Idi na 24sata