To je to što me zanima!

Gliserom na kupače: Ljudima su pomicali ručnike i ležaljke

Plaža Poli mora u Selcu bila je puna kupača u subotu ujutro. Vozač mađarskog BMW-a unatrag je ušao među kupače i odlučio upravo tu spustiti gliser u more
Vidi originalni članak

Što to nije napravio rano ujutro kad je plaža prazna. To u životu nisam vidio, ogorčen je čitatelj koji je fotografirao spuštanje glisera u more na plaži Poli mora u Selcu.

U subotu oko 10.40 sati kupači su uživali u zrakama sunca. Plaža je bila puna ljudi. Odjednom je među kupače ušao BMW mađarskih registracija. Na prikolici je vozio gliser koji je vozač odlučio spustiti u more baš na tom mjestu. Ljudi s djecom pomicali su ručnike i ležaljke, a ako se netko nije htio maknuti pogurali bi ga vozačevi pomoćnici. Akcija je potrajala dvadesetak minuta, a vozač je potom otišao.

- Da bi stvar bila gora svega stotinjak metara dalje nalazi se betonirano mjesto predviđeno upravo za porinuće brodica - ljutit je naš čitatelj. 

Idi na 24sata

Komentari 128

  • katani 15.07.2013.

    izbusila bi ja njemu gume nebi on odseta sam tako

  • Dečko sa sela 14.07.2013.

    Ajme, ajme.......pa što danas sve ljudima ne smeta?! Smeta vam ako se netko kupa sa psom u moru, smeta vam ako netko jebe na plaži, smeta vam ako netko doveze gliser. Ako vas to smeta idite lipo u turizam negdje vani.

  • user_140683 14.07.2013.

    Bolje gliserom među kupaće na suhom nego u moru.

Komentiraj...
Vidi sve komentare