To je to što me zanima!

Hot Summer Tour: Na Zrću počeo mjesec sigurnog seksa

Kako bi vam nestašne ljetne zabave i nakon ljeta ostale u lijepom sjećanju, potražite Durexov Sexwatch Team koji od subote 28.07. patrolira na Zrću.
Vidi originalni članak

Kako je Sexwatch Team odradio svoj prvi posao vidi se po priloženim fotografijama, a tijekom patroliranja ulovili smo i proslavljenog nogometaša Silvia Marića. 

Mjesec sigurnog seksa: Sexwatch team na Zrću 

Kad vam netko spomene Zrće prva asocijacija je definitivno cjelodnevno (i cjelonoćno) razuzdano partijanje. Ljeto, more i seks oduvijek su bili bliski pojmovi. Ljeti smo slobodniji, opušteniji, više toga je otkriveno pogledu... ne moramo vam baš crtat, zar ne?

Kako bi vam nestašne ljetne zabave i nakon ljeta ostale u lijepom sjećanju, i ovog ljeta potražite Durexov Sexwatch Team koji od ove subote, tijekom sljedećih mjesec dana, patrolira na Zrću, točnije u i oko Aquariusa. Možete biti sigurni da popularni Spermani i njihove zanosne pratiteljice imaju uvijek kondom viška, ako ste ih zaboravili ponijeti ili vam ih je ponestalo a imaju i dobre savjete koje ne bi bilo loše poslušati.

Naime, unatoč brojnim metodama zaštite, kondome koristi tek polovica mladih. Ovaj problem prisutan je u cijelom svijetu a posebno brine to što takvo ponašanje «ide u paketu» sa uvjerenošću djevojaka i mladića kako su vrlo dobro informirani o seksualnosti. Prema vlastitom priznanju, svaka peta mlada osoba svjesno se upušta u ruski rulet nezaštićenog spolnog odnosa, jer u ključnom trenutku nema kondom pri ruci odnosno uopće se ne štiti.

Durex je najveći svjetski proizvođač kondoma i godišnje ih proizvede oko 800 milijuna. Izaberi jedan i uživaj sigurno.

Love. Sex. Durex.

Idi na 24sata