Obavijesti

Hot Summer Tour: Na Zrću počeo mjesec sigurnog seksa

Hot Summer Tour: Na Zrću počeo mjesec sigurnog seksa
11

Kako bi vam nestašne ljetne zabave i nakon ljeta ostale u lijepom sjećanju, potražite Durexov Sexwatch Team koji od subote 28.07. patrolira na Zrću.

Kako je Sexwatch Team odradio svoj prvi posao vidi se po priloženim fotografijama, a tijekom patroliranja ulovili smo i proslavljenog nogometaša Silvia Marića. 

Mjesec sigurnog seksa: Sexwatch team na Zrću 

Kad vam netko spomene Zrće prva asocijacija je definitivno cjelodnevno (i cjelonoćno) razuzdano partijanje. Ljeto, more i seks oduvijek su bili bliski pojmovi. Ljeti smo slobodniji, opušteniji, više toga je otkriveno pogledu... ne moramo vam baš crtat, zar ne?

Kako bi vam nestašne ljetne zabave i nakon ljeta ostale u lijepom sjećanju, i ovog ljeta potražite Durexov Sexwatch Team koji od ove subote, tijekom sljedećih mjesec dana, patrolira na Zrću, točnije u i oko Aquariusa. Možete biti sigurni da popularni Spermani i njihove zanosne pratiteljice imaju uvijek kondom viška, ako ste ih zaboravili ponijeti ili vam ih je ponestalo a imaju i dobre savjete koje ne bi bilo loše poslušati.

Naime, unatoč brojnim metodama zaštite, kondome koristi tek polovica mladih. Ovaj problem prisutan je u cijelom svijetu a posebno brine to što takvo ponašanje «ide u paketu» sa uvjerenošću djevojaka i mladića kako su vrlo dobro informirani o seksualnosti. Prema vlastitom priznanju, svaka peta mlada osoba svjesno se upušta u ruski rulet nezaštićenog spolnog odnosa, jer u ključnom trenutku nema kondom pri ruci odnosno uopće se ne štiti.

Durex je najveći svjetski proizvođač kondoma i godišnje ih proizvede oko 800 milijuna. Izaberi jedan i uživaj sigurno.

Love. Sex. Durex.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

DOZNAJEMO Ova ministarstva preuzima Domovinski pokret
NOVA VLADA NA POMOLU

DOZNAJEMO Ova ministarstva preuzima Domovinski pokret

Neslužbeno doznajemo da Domovinski pokret nije dobio Ministarstvo kulture, a da su resori podijeljeni sukladno dosadašnjim najavama.

Cura Lasagne pokazala buduću kuću: 'Upoznali smo se online. Mislila sam da je prvi spoj užas'
LJUBAVNA PRIČA ZARUČNIKA

Cura Lasagne pokazala buduću kuću: 'Upoznali smo se online. Mislila sam da je prvi spoj užas'

Marko i ja se znamo preko tri godine. Upoznali smo se na Instagramu. On je svirao u bendu, ja sam znala za njih i onda sam rekla: 'Vidi koji zgodan lik'. Zatim sam ga odlučila dodati na Instagramu, ispričala je Elizabeta
Skrivaju novac po Hrvatskoj! Ako ga nađete, vaš je. Sretno!
NOVI INTERNETSKI TREND

Skrivaju novac po Hrvatskoj! Ako ga nađete, vaš je. Sretno!

Novac se može skrivati ispod kamena, u pukotini u zidu, u prometnom znaku... Ponekad se u potrazi za novčanicom odvija prava utrka, a katkad autori videa snimaju ljude koji ih traže i rugaju im se