To je to što me zanima!

Jelovnik.hr vas nagrađuje sa tri gableca dnevno! Prijavite se!

Znamo da je vaše vrijeme dragocjeno! Zato smo vam, u suradnji s web servisom Jelovnik.hr, odlučili pokloniti besplatna jela iz omiljenih zagrebačkih restorana!
Vidi originalni članak

Želite uštedjeti vrijeme provedeno u kuhinji, a opet pojesti svoj omiljeni i ukusni obrok? Sada to možete i besplatno!

Web servis za naručivanje hrane, Jelovnik.hr, je pokrenuo nagradni natječaj gdje možete osvojiti besplatni gablec. Nagradni natječaj traje još četiri dana, do 11. travnja, a sudjelovati mogu svi registrirani korisnici! Ako se još niste registrirali, možete to učiniti ovdje.

Kako do besplatnog gableca?

Na web stranici Jelovnik.hr svaki dan se objavljuju nagradna pitanja, a autori tri najkreativnija odgovora svaki dan će dobiti besplatni gablec u vrijednosti od 40 kuna iz restorana po vlastitom izboru na području grada Zagreba.

Sve što trebate napraviti je registrirati se na servisu i odgovoriti na nagradno pitanje. Svaki dan će tri korisnika koji daju najkreativniji odgovor dobiti po jedan gablec po svome izboru iz omiljenog zagrebačkog restorana, a dobitnici će biti obaviješteni mailom.

Pravila nagradnog natječaja potražite ovdje.

O servisu Jelovnik.hr

Bez obzira jeste li baš vi sretni dobitnik, Jelovnik.hr svakodnevno svim registriranim korisnicima pruža mogućnosti online naručivanja hrane iz restorana, objekata brze prehrane i catering servisa. Tako, u samo tri jednostavna koraka, možete naručiti upravo onu hranu koja vam se u tom trenutku jede te tako uštedjeti i vrijeme i novac.

Sama stranica, Jelovnik.hr, je dizajnirana tako da vam pruži najbolje informacije o ponudi restorana, čak i prije donošenja odluke što ćete pojesti. Dakle, kada osjetite glad posjetite Jelovnik.hr jer ćete tamo pronaći baš ono što vam u tome trenu odgovara! 

Idi na 24sata