Obavijesti

Jelovnik.hr vas nagrađuje sa tri gableca dnevno! Prijavite se!

Jelovnik.hr vas nagrađuje sa tri gableca dnevno! Prijavite se!
3

Znamo da je vaše vrijeme dragocjeno! Zato smo vam, u suradnji s web servisom Jelovnik.hr, odlučili pokloniti besplatna jela iz omiljenih zagrebačkih restorana!

Želite uštedjeti vrijeme provedeno u kuhinji, a opet pojesti svoj omiljeni i ukusni obrok? Sada to možete i besplatno!

Web servis za naručivanje hrane, Jelovnik.hr, je pokrenuo nagradni natječaj gdje možete osvojiti besplatni gablec. Nagradni natječaj traje još četiri dana, do 11. travnja, a sudjelovati mogu svi registrirani korisnici! Ako se još niste registrirali, možete to učiniti ovdje.

Kako do besplatnog gableca?

Na web stranici Jelovnik.hr svaki dan se objavljuju nagradna pitanja, a autori tri najkreativnija odgovora svaki dan će dobiti besplatni gablec u vrijednosti od 40 kuna iz restorana po vlastitom izboru na području grada Zagreba.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Sve što trebate napraviti je registrirati se na servisu i odgovoriti na nagradno pitanje. Svaki dan će tri korisnika koji daju najkreativniji odgovor dobiti po jedan gablec po svome izboru iz omiljenog zagrebačkog restorana, a dobitnici će biti obaviješteni mailom.

Pravila nagradnog natječaja potražite ovdje.

O servisu Jelovnik.hr

Bez obzira jeste li baš vi sretni dobitnik, Jelovnik.hr svakodnevno svim registriranim korisnicima pruža mogućnosti online naručivanja hrane iz restorana, objekata brze prehrane i catering servisa. Tako, u samo tri jednostavna koraka, možete naručiti upravo onu hranu koja vam se u tom trenutku jede te tako uštedjeti i vrijeme i novac.

Sama stranica, Jelovnik.hr, je dizajnirana tako da vam pruži najbolje informacije o ponudi restorana, čak i prije donošenja odluke što ćete pojesti. Dakle, kada osjetite glad posjetite Jelovnik.hr jer ćete tamo pronaći baš ono što vam u tome trenu odgovara! 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Obrađeno skoro 100 posto: HDZ ima 61 mandat, SDP 42, DP 14, Most 11 mandata, a Možemo 10
UŽIVO: REZULTATI IZBORA

Obrađeno skoro 100 posto: HDZ ima 61 mandat, SDP 42, DP 14, Most 11 mandata, a Možemo 10

Nakon objave prvih rezultata u HDZ-u je zavladalo oduševljenje, a u SDP-u razočaranje. Cijelo vrijeme traje prebrojavanje, ali SDP se ne miče sa 42 mandata...

Pogledajte kako su glasali vaši susjedi, grad, selo, općina...
IZBORI 2024.

Pogledajte kako su glasali vaši susjedi, grad, selo, općina...

Na stranicama izbori možete pregledati rezultate po izbornim jedinicama i gradovima , tj. pogledati kako se glasalo u vašem 'susjedstvu'...
Marija Selak skinula štikle, Bulj pokidao narukvicu, Petrov pao u drugi plan - više neće biti šef
IZBORNA NOĆ U MOSTU

Marija Selak skinula štikle, Bulj pokidao narukvicu, Petrov pao u drugi plan - više neće biti šef

Božo Petrov došao je nešto prije 19 sati, ali je netragom nestao, pričalo se da je otišao kući oko 22 sata. Ipak, zvali su ga nazad. Ubrzo više neće biti predsjednik i Most traži novog šefa stranke