To je to što me zanima!

Možete li vjerovati? Na slikama su kolači, a ne meso i krumpir

Njih dizajnira engleska slastičarka amaterka Louise Caola. Otkad je bila mala djevojčica ona je pomagala svojoj mami u kuhinji. Sad peče neobične kolače
Vidi originalni članak

Iako će vam hrana na fotografijama izgledati kao jako ukusne pizze, riblji specijaliteti ili komadi mesa, loša vijest je da oni to nisu. Ipak, postoji i dobra vijest -  na slikama su jako ukusni kolači. Njih dizajnira engleska slastičarka amaterka Louise Caola.

Otkad je bila mala djevojčica ona je pomagala svojoj mami u kuhinji. I kada se zaposlila u marketingu, nastavila je peći kolače u slobodno vrijeme. 

Svoj prvi kolač koji je imao oblik kobasica i pire krumpira napravila je svojoj prijateljici za rođendan i sve oduševila. Svi su pohvalili kolač i njegov neobičan izgled. Zbog toga se njezina ljuba prema pravljenju torti još više povećala. Kolači su postajali sve impresivniji. Objavljivala je slike na internetu i počela primati brojne narudžbe pa je svoj hobi malo ozbiljnije shvatila. 

Prije nekoliko dana dala je otkaz na poslu u oglašavanju i sada se planira posvetiti samo kolačima. 

Za napraviti jedan kolač treba joj i do četiri sata vremena. Cijeli proces pun je pokušaja i promašaja. Trenutno joj je najdraži kolač onaj u obliku pečene govedine i krumpira. Najteže joj je napraviti piletinu, pljeskavice i kukuruz. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare