Njih dizajnira engleska slastičarka amaterka Louise Caola. Otkad je bila mala djevojčica ona je pomagala svojoj mami u kuhinji. Sad peče neobične kolače
Možete li vjerovati? Na slikama su kolači, a ne meso i krumpir
Iako će vam hrana na fotografijama izgledati kao jako ukusne pizze, riblji specijaliteti ili komadi mesa, loša vijest je da oni to nisu. Ipak, postoji i dobra vijest - na slikama su jako ukusni kolači. Njih dizajnira engleska slastičarka amaterka Louise Caola.
Otkad je bila mala djevojčica ona je pomagala svojoj mami u kuhinji. I kada se zaposlila u marketingu, nastavila je peći kolače u slobodno vrijeme.
Svoj prvi kolač koji je imao oblik kobasica i pire krumpira napravila je svojoj prijateljici za rođendan i sve oduševila. Svi su pohvalili kolač i njegov neobičan izgled. Zbog toga se njezina ljuba prema pravljenju torti još više povećala. Kolači su postajali sve impresivniji. Objavljivala je slike na internetu i počela primati brojne narudžbe pa je svoj hobi malo ozbiljnije shvatila.
Prije nekoliko dana dala je otkaz na poslu u oglašavanju i sada se planira posvetiti samo kolačima.
Za napraviti jedan kolač treba joj i do četiri sata vremena. Cijeli proces pun je pokušaja i promašaja. Trenutno joj je najdraži kolač onaj u obliku pečene govedine i krumpira. Najteže joj je napraviti piletinu, pljeskavice i kukuruz.