To je to što me zanima!

Kandidati stižu na Špancirfest, bez obzira na ishod natječaja!

U ponedjeljak je petero polufinalista za voditelja ŠpancirfestTV-a provelo dan u Varaždinu. Kristina, Mislav, Anton i Dorotea pokazali su svoja voditeljska umijeća!
Vidi originalni članak

U ponedjeljak je petero polufinalista za voditelja ŠpancirfestTV-a provelo dan u Varaždinu. Mateja iz Čakovca, Kristina iz Varaždina, Mislav iz Bjelovara, Anton iz Zagreba te Dorotea iz Osijeka pokazali su svoja voditeljska umijeća ispred TV kamera ekipe 24sata TV-a.

Hrabro i odvažno su se primili zadatka koje je pred njih stavila novinarka 24sata TV-a. Kratki kviz znanja o Varaždinu i Špancirfestu svima je bio najteži dio snimanja. Koji je prepoznatljiv gastronomski proizvod Varaždina? Dorotea misli da su to kremšnite, a varaždinskog klipiča se nitko nije sjetio. Koji je ovo Špancirfest po redu? Samo je Mateja znala da je 14.

Među konkurentima je vladala ugodna atmosfera i svi su „kliknuli“  na prvu. "Prečudno je, svi prisutni su mi suparnici, svi se borimo za jedno radno mjesto, ali smo si svi međusobno dragi", rekla je Mateja. Bez obzira na ishod, složili su se polufinalisti, svi će ove godine posjetiti Špancirfest.

"Program ovogodišnjeg Špancirfesta je zbilja predobar i obavezno ću doći. Iako često posjećujem festivale, nekako nisam do sad ulovila priliku da dođem i na Špancirfest. Velika je udaljenost od Osijeka do Varaždina, ali ove godine  me to neće spriječiti", kaže Dorotea.

U finalnoj emisiji za voditelja ŠpancirfestTV-a , koju možete pogledati u utorak na 24sata TV-u, provjerite tko je završio u finalu te, konačno, i tko je pobjednik natječaja za najbolji posao ovog ljeta! Svi ostali su pozvani da dođu u Varaždin na najveći hrvatski festival, Špancirfest, od 24. kolovoza do 02. rujna! 

Idi na 24sata