Obavijesti

Kandidati stižu na Špancirfest, bez obzira na ishod natječaja!

Kandidati stižu na Špancirfest, bez obzira na ishod natječaja!
2

U ponedjeljak je petero polufinalista za voditelja ŠpancirfestTV-a provelo dan u Varaždinu. Kristina, Mislav, Anton i Dorotea pokazali su svoja voditeljska umijeća!

U ponedjeljak je petero polufinalista za voditelja ŠpancirfestTV-a provelo dan u Varaždinu. Mateja iz Čakovca, Kristina iz Varaždina, Mislav iz Bjelovara, Anton iz Zagreba te Dorotea iz Osijeka pokazali su svoja voditeljska umijeća ispred TV kamera ekipe 24sata TV-a.

Hrabro i odvažno su se primili zadatka koje je pred njih stavila novinarka 24sata TV-a. Kratki kviz znanja o Varaždinu i Špancirfestu svima je bio najteži dio snimanja. Koji je prepoznatljiv gastronomski proizvod Varaždina? Dorotea misli da su to kremšnite, a varaždinskog klipiča se nitko nije sjetio. Koji je ovo Špancirfest po redu? Samo je Mateja znala da je 14.

Među konkurentima je vladala ugodna atmosfera i svi su „kliknuli“  na prvu. "Prečudno je, svi prisutni su mi suparnici, svi se borimo za jedno radno mjesto, ali smo si svi međusobno dragi", rekla je Mateja. Bez obzira na ishod, složili su se polufinalisti, svi će ove godine posjetiti Špancirfest.

"Program ovogodišnjeg Špancirfesta je zbilja predobar i obavezno ću doći. Iako često posjećujem festivale, nekako nisam do sad ulovila priliku da dođem i na Špancirfest. Velika je udaljenost od Osijeka do Varaždina, ali ove godine  me to neće spriječiti", kaže Dorotea.

U finalnoj emisiji za voditelja ŠpancirfestTV-a , koju možete pogledati u utorak na 24sata TV-u, provjerite tko je završio u finalu te, konačno, i tko je pobjednik natječaja za najbolji posao ovog ljeta! Svi ostali su pozvani da dođu u Varaždin na najveći hrvatski festival, Špancirfest, od 24. kolovoza do 02. rujna! 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...

Radio je u seks trgovini i vidio 'previše': Izvadila je čep iz stražnjice pred mojim očima...
ISPRIČAO NAJBIZARNIJA ISKUSTVA

Radio je u seks trgovini i vidio 'previše': Izvadila je čep iz stražnjice pred mojim očima...

Rad u trgovini seksualnih igračaka natjerao ga je da se susretne s vrlo 'ludim' situacijama i mušterijama, pa se tako susreo i s jednom vrlo riskantnom ponudom za brak
Heroji: Znali da im prijeti bolna smrt, ušli su ispod reaktora...
FELJTON: ČERNOBIL, 3. DIO

Heroji: Znali da im prijeti bolna smrt, ušli su ispod reaktora...

Hrabro su ušli ispod reaktora i ispustili vodu, ali i tamo su prošli pravu dramu jer su ostali bez svjetla. Iako su znali da riskiraju bolnu smrt od radijacije, otišli su i spasili svijet od još veće katastrofe...