To je to što me zanima!

Bajka u Splitu: Hrvatska sjajna, Švicarci zabili 4 gola iz 2 šanse

Za razliku od Otmara Hitzfelda, koji je pomalo bahato i prepotentno najavljivao utakmicu, uspoređujući Švicarsku sa Španjolskom, Igor Štimac mudro je šutio
Vidi originalni članak

Baš kako i treba. Koncentrirao se isključivo na utakmicu, koja je, zbog velike navale navijača, kasnila desetak minuta. Već u prvoj minuti vidjelo se da će to biti igra mačke i miša. Vezni red je bio sjajan, Mandžo i Olić navalili kao da im je zadnja utakmica.

BBB ŠTICO, S ovakvom igrom smiješi nam se “Bye, Bye Brazil”

- Hej, lakše malo, dečki, pa ipak je ovo prijateljska utakmica - dobacio im je Gavranović. 

Samo su ga mrko pogledali. I nastavili “gaziti”. Šansa za šansom. Kao na traci. Obrana, na čelu s Maločom, izgledala je kao tvrđava. Švicarci se nisu usudili ni prići golu. I onda šok. U jeku naših napada gosti su poveli. 

No nije bilo straha, vidjelo se da to neće dugo trajati. Nažalost, bila je to jedna od onih večeri kad vam ništa ne ide, a protivnik iz dva udarca zabije četiri gola. Nasreću, navijači su to prepoznali i pljeskom ispratili momčad. Kao što bi bila prava sreća da je barem mali dio ovog izvješća točan...

Idi na 24sata

Komentari 29

  • zgodni ivankec 20.08.2012.

    Stalno se tovari bune,pa nije čovjek napo Maloču zato jer je loš,nego zato jer je katastrofa,nema više igranja na šugavom poljudu i dosta!!!! Gospodine Dubravko svaka čast,fali nam više takvih novinara(objektivnih) u Hrvatskoj,a tovarima poručujem da prestanu srat i počnu se bavit nogometom!!!!!

  • MALA RAJA 19.08.2012.

    Ne razumijem..što je pjesnih htio reci???????!!!!!!!!!!!!! Loš sastav ocjena -2.... nastavnik

  • dskalec 18.08.2012.

    danas bas svako moze bit novinar.strasno..

Komentiraj...
Vidi sve komentare