To je to što me zanima!

Dinamova 'crna mačka': Ono što je bio Kate, sada je Mršić

Katalinića sada nema, a ulogu Dinamove 'crne mačke' preuzeo je Stanko Mršić. U posljednjih pet prvenstvenih utakmica Mršić s Osijekom nije izgubio od Dinama
Vidi originalni članak

Na spomen Ivana Katalinića u Maksimiru su se mnogima tresle gaće. Njegov dolazak u pravilu bi značio odlazak Dinamova trenera na burzu. 

Prije 13 godina s Varteksom je u Maksimiru slavio 4-0, a Marijan Vlak ostao je bez posla. Katalinić se samo smješkao. Godinu poslije Ivan 'Grozni' opet je slavio u Maksimiru, a radnu knjižicu dobio je Hrvoje Braović. No nije tu kraj.

Posljednje što je Ilija Lončarević vidio prije otkaza 2002., također je bilo Katalinićevo lice. I tada se samo smješkao. Katalinića sada nema, a ulogu Dinamove 'crne mačke' preuzeo je Stanko Mršić. U posljednjih pet prvenstvenih utakmica Mršić s Osijekom nije izgubio od Dinama.

Ne samo on, i njegov sin Antonio eurogolom je uništio Dinamo. No nije sve tako crno. Ima tu i dobrih stvari za Dinamo. Od sljedeće sezone barem jedan Mršić neće 'uništavati' Dinamo. Sin Antonio trebao bi stići na ljeto u Maksimir.

Druga dobra stvar je što Stanko, za razliku od Katalinića, ne smjenjuje Dinamove trenere. No jedna stvar svih ovih godina ipak ostaje ista, taj zagonetni smiješak kada znate da ste Dinamova 'crna mačka'.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • zgodni ivankec 14.03.2013.

    Ma Jurcic je cirkus od trenera,dok je god on na klupi nis od dinamove dobre igre.....On se treba maknut iz HR nogometa zauvijek jer nema veze s nicim u usta mu ga spicim....oprostite redakcijo moro sam ovo reci jer je dobra fora...

  • ministar.. 11.03.2013.

    Parkiraj autobus pred šesnaestercem i naši novinari te slave kao vrhunskog trenera.Gadost.

  • sinan 11.03.2013.

    Bravo Osijek!

Komentiraj...
Vidi sve komentare