To je to što me zanima!

Jedan par Louboutin štikli gazi po cijeloj liječničkoj struci

Prof.dr. Dijana Zadravec poljuljala je temelje funkcioniranja jedne od najstarijih bolnica u Hrvatskoj. Bolnice koja je sinonim za izvrsnost, iz koje su potekla neka od najznačajnijih imena hrvatske medicine
Vidi originalni članak

Pametna, obrazovana, elegenatna, skockana, stručna, odličan radiolog, kažu njezini liječnički kolege. No iza svega toga i ugodne vanjštine krije se žena neviđenog karaktera, koja je svojom agresijom i manipulativnošću cijelu bolnicu dovela u poziciju taoca.

Prof.dr. Dijana Zadravec poljuljala je temelje funkcioniranja jedne od najstarijih bolnica u Hrvatskoj. Bolnice koja je sinonim za izvrsnost, iz koje su potekla neka od najznačajnijih imena hrvatske medicine.

Gotovo je nevjerojatno do kojih je razmjera uspjela nametnuti svoje apsolutno neprihvatljivo ponašanje, i da čelni ljudi bolnice i klinika nemaju nikakvog utjecaja na rad radiologije kojoj je Zadravec na čelu. Nema informacija, nema suradnje.

Zaposlenici u Vinogradskoj svakodnevno su mete njezinog zastrašivanja i prijetnji, pozivanja na zaštitu premijera i vrha HDZ-a. I tako to traje već godinama.

Nije prvi put viđeno da politika iznjedri sadiste i granične slučajeve, ali kada javnost danima upozorava na probleme koje Zadravec uzrokuje, i kada cijela bolnica izađe na prosvjed zbog njezinog ponašanja, onda je gotovo nadrealno da političke strukture, koje jedine imaju mogućnost pokrenuti njezinu smjenu, na sve to žmire, kao da se ništa ne događa. Jer Dijanu Zadravec može smijeniti jedino upravno vijeće. A njega je formirala politika.

Pa dok se svi pitaju koji je to ključni faktor zbog kojeg je nedodirljiva, onkološki bolesnici strahuju hoće li se cijela ta situacija odraziti na njihovo liječenje. I to je najžalosnije od svega. Jedan par Louboutin štikli gazi po najteže bolesnima, po cijeloj liječničkoj struci, po svim postignućima bolnice u Vinogradskoj.

I zato ponovno s pravom pitamo premijera Andreja Plenkovića  - zašto je štitiš?!

Idi na 24sata

Komentari 5

  • 10.05.2021.

    ne odustaj .. banda je svuda oko nas stisni ih ..

  • crazy mind 10.05.2021.

    ak nece vise plenki mogu li je od sada ja stititi? samo pitam 😜

  • nnjmkd 10.05.2021.

    Jel ima ta liječnica privatnu ordinaciju?

Komentiraj...
Vidi sve komentare