Obavijesti

Kolumne

Komentari 5

Jedan par Louboutin štikli gazi po cijeloj liječničkoj struci

Jedan par Louboutin štikli gazi po cijeloj liječničkoj struci

Prof.dr. Dijana Zadravec poljuljala je temelje funkcioniranja jedne od najstarijih bolnica u Hrvatskoj. Bolnice koja je sinonim za izvrsnost, iz koje su potekla neka od najznačajnijih imena hrvatske medicine

VIDEO

Pametna, obrazovana, elegenatna, skockana, stručna, odličan radiolog, kažu njezini liječnički kolege. No iza svega toga i ugodne vanjštine krije se žena neviđenog karaktera, koja je svojom agresijom i manipulativnošću cijelu bolnicu dovela u poziciju taoca.

Prof.dr. Dijana Zadravec poljuljala je temelje funkcioniranja jedne od najstarijih bolnica u Hrvatskoj. Bolnice koja je sinonim za izvrsnost, iz koje su potekla neka od najznačajnijih imena hrvatske medicine.

Gotovo je nevjerojatno do kojih je razmjera uspjela nametnuti svoje apsolutno neprihvatljivo ponašanje, i da čelni ljudi bolnice i klinika nemaju nikakvog utjecaja na rad radiologije kojoj je Zadravec na čelu. Nema informacija, nema suradnje.

Zaposlenici u Vinogradskoj svakodnevno su mete njezinog zastrašivanja i prijetnji, pozivanja na zaštitu premijera i vrha HDZ-a. I tako to traje već godinama.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Nije prvi put viđeno da politika iznjedri sadiste i granične slučajeve, ali kada javnost danima upozorava na probleme koje Zadravec uzrokuje, i kada cijela bolnica izađe na prosvjed zbog njezinog ponašanja, onda je gotovo nadrealno da političke strukture, koje jedine imaju mogućnost pokrenuti njezinu smjenu, na sve to žmire, kao da se ništa ne događa. Jer Dijanu Zadravec može smijeniti jedino upravno vijeće. A njega je formirala politika.

Pa dok se svi pitaju koji je to ključni faktor zbog kojeg je nedodirljiva, onkološki bolesnici strahuju hoće li se cijela ta situacija odraziti na njihovo liječenje. I to je najžalosnije od svega. Jedan par Louboutin štikli gazi po najteže bolesnima, po cijeloj liječničkoj struci, po svim postignućima bolnice u Vinogradskoj.

I zato ponovno s pravom pitamo premijera Andreja Plenkovića  - zašto je štitiš?!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Dok je bio premijer, Milanović nije imao hrabrosti rušiti HDZ
KOLUMNA: TOMISLAV KLAUŠKI

Dok je bio premijer, Milanović nije imao hrabrosti rušiti HDZ

Plus+ Sad, kao predsjednik koji ne smije biti premijerski kandidat, prijeti osvetom HDZ-ovcima. Iako prijeti samo jednoj osobi, Ivanu Turudiću. Za ostalo vjerojatno neće imati hrabrosti

Euro 2024., raspored i satnica svih utakmica: Poznati su svi sudionici, kako kupiti ulaznice?
VODIČ ZA PRVENSTVO

Euro 2024., raspored i satnica svih utakmica: Poznati su svi sudionici, kako kupiti ulaznice?

Cijene ulaznica se kreću od 30 eura za najjeftinija mjesta do 1000 eura za najskuplje. Za sve utakmice u skupini hrvatski su navijači dobili po 10.000 ulaznica
VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu